Готель "Афродіта" входить в мережу готелів "Ліга Тур". Орієнтований на активний відпочинок на самому березі моря. Всього в готелі: 60 номерів.
Територія: Закрита територія готелю (вхід і вихід по електронних браслетів), що робить безпечним перебування на території готелю і запобігає доступ сторонніх осіб.
Територія невелика, з окремим будинком рецепції, рестораном і можливістю паркування приватних авто.
Пляж: 1-я лінія від моря, прямий вихід на пляж. Обладнана зона (шезлонги, парасольки, матраци, пляжні рушники) безкоштовно для гостей готелю. Для дітей на пляжі обладнана зона тіні з іграшками, для ігор на піску.
Інфраструктура: 1 ресторан для сніданків (обідів і вечерь – за бажанням) з відкритою терасою. На всій території готелю, включаючи номери, доступний Wi-Fi. Парковка авто на території для гостей – платно, за попереднім замовленням (50 грн./добу).
Інфраструктура за межами готелю: невеликі продуктові магазини і ринок з торговими рядами сувенірів, одягом і всім необхідним для відпочинку в 50-100 м від готелю, Ресторани і кафе доступні в 50 м від готелю.
Для дітей: дитяче харчування, спеціальна зона тіні на пляжі, щоденна анімація, а 2 рази в тиждень – дитячі тематичні свята. Іграшки та пляжне обладнання на пляжі і у басейну. Кожній дитині подарунок при заїзді в готель.
Бар на пляжі , «Метакса» надає можливість перекусити в обідній час або повечеряти на пляжі з видом на море.
На території готелю і пляжу ми організовуємо проведення конференцій, тренінгів, зустрічей для груп від 10 до 150 чоловік. Є можливість поділу на групи при проведенні заходів по team-білдингу або організації квестів. При сприятливих погодних умовах гарантуємо незвичайний формат проведення подій в пляжній зоні готелю, на березі моря.
Також можливе обслуговування урочистих церемоній.

Часто задаваемые вопросы про Афродіта :

  • Басейн, Інтернет, Харчування, Паркування

Фото Афродіта

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Афродіта:

+ Додати відгук
Валентина 27 Августа 2018

Отдыхали с мужем в отеле Афродита с 23.08.18 по 26.08.19 таких ужасных номеров мы еще не встречали. Жили в цокольном номере - просто жуть вонь страшная тянуло канализацией, оплатили мы за него 1000 грн одежду сушить негде. На третий день нас переселили на четвертый этаж - в типа стандарт улучшеный. Но мы с мужем в шоке номер еще хуже чем в цокольном номере и оплатили мы за него 1600 грн, нам не понятно отличие в чем??? Балкона не было ни в одном номере, даже полотенца сушить негде. В кафе на обед заказали два борща, так они мужу принесли борщ с лапшой, это что получается помои ему вылили или как??? Разводят людей как хотят. Не советую отдыхать в этом отеле.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Афродіта:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Афродіта:
Затока, Україна
marketing@tour-liga.com
+380981005679 , +380631005679 , +380501005679 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Афродіта на карте Затока
Пансионаты и базы отдыха у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: