Ласкаво просимо в місце відпочинку та релаксації
– вілла "Райський куточок"!
Затишний дворик, потопаючий в зелені, сховає вас від пекущего сонця в тіні хвойних і екзотичних рослин. Для діток облаштовано дитячий майданчик з гіркою, батутом та гойдалками! Територія закрита (діють електронні замки), що охороняється, знаходиться під відео наглядом.
ПРОЖИВАННЯ
Вілла складається з 2-х поверхів,і відпочиваючі мають можливість розміститися в 3-х і 4-х місних номерах.
Всього в особняку шість номерів.
Кожен номер оснащений необхідними меблями,телевізором, кондиціонером, санвузлом (душ, туалет). Цілодобова подача гарячої та холодної води. Всі номери з кондиціонерами. Біля кожної кімнати є тераса зі столиком та стільцями.
В тримісних номерах двоспальне иодноспальная ліжко.
Четырехместныеномера є 2-х видів:
1) у номері дві двоспальні ліжка;
2)у номері двохярусне ліжко (на першому ярусі - 2 місця, на другому ярусі - одне місце) і односпальне ліжко.
На першому поверсі розташована велика їдальня з панорамними вікнами з видом на екзотичний пейзаж. Також є велика кухня, де ви зможете готувати самостійно.
На кухні є все необхідне для приготування їжі:плита, посуд, все кухонне начиння, великі холодильники, величезна морозильна камера, мікрохвильова піч, чайники. Є зона барбекю для любителів шашликів і мяса-гриль для веселого відпочинку під відкритим небом. У господарів є все необхідне для приготування смачної їжі на мангалі (шампури, сітка для мяса-гриль тощо).
Також сімя або компанія може зняти невеликий двоповерховий рибальський будиночок. На першому поверсі в комнатеможно розмістити 2 особи, на другому поверсі 3 людини.
ХАРЧУВАННЯ
На нашій віллі є два варіанти організації Вашого харчування:
- обладнана кухня для самостійного приготування їжі;
- комплексне триразове харчування в кафе на пляжі.

ІНФРАСТРУКТУРА
На території є безкоштовна парковка, Wi-Fi, літній і теплий душ, туалет, диван-гойдалка.
Літніми вечорами відпочиваючі проводять час на терасі з видом на море та лиман; спостерігаючи за іскорками вогню біля мангала; прогулюючись по зеленій території, вдихаючи хвойно-морське повітря; зручно влаштувавшись на дивані-качалці; сидячи в приємній компанії в затишній їдальні за келихом пива, дивлячись футбольний матч або шоу на великому плазмовому екрані телевізора; граючи в настільний теніс.
Недалеко від "Райського куточка" расположенымагазины, кафе, за 800 м. знаходиться супермаркет "Таврія В".
Генеральне прибирання номерів проводиться перед вашим приїздом і після відїзду,а також на вимогу відпочиваючих. У санітарних приміщеннях - щодня.

Заїзд на віллу оформляється в 12.00.
Виїзд з виллывозможен до 10.00.
віддаємо Перевагу тихим, спокійним сімям та компаніям.
Як дістатися
Ми знаходимося в 60 км від Одеси на станції «Дружба». Проїзд до віллі «Райський куточок» дуже зручний — при проїзді з Одеси або Білгород-Дністровського Вам необхідно знайти ділянку №689 - він розташований уздовж дороги. Маршрутні таксі відправляються з Одеси від залізничного вокзалу (водій підкаже, де виходити). На електропоїзді Вам необхідно виходити на станції «Дружба».
При завчасному попередженні про Ваш приїзд ми можемо Вас зустріти. Так само у нас є можливість організувати трансфер.
Зручне розташування нашої вілли дозволяє насолодитися просторами великого пляжу на море, спокійно порибалити на лимані.
Чекаємо на вас! Наші ціни вас приємно здивують.
ПРАВИЛА БРОНЮВАННЯ
Для того, щоб забронювати номер, необхідно надіслати заявку у вільній формі на е-мейл: raiskii_ugolok@ukr.net, в якій необхідно вказати своє Прізвище, Імя, точні дати проживання, кількість осіб і вік дітей, номер телефону.
протягом доби адміністратор надсилає Вам на пошту цінову пропозицію.
Після письмового підтвердження цінової пропозиції Вам буде надіслано Рахунок.
Бронь на номер ставиться тільки після письмового підтвердження Вами цінової пропозиції та передоплати в розмірі двох діб проживання.
(Згідно умов раннього бронювання, передоплата є не поворотної)
При передоплаті, залишок суми оплачується перед заселенням, в ГРИВНІ.

Часто задаваемые вопросы про Вілла "Райський куточок" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Знижки для дітей, Трансфер

Фото Вілла "Райський куточок"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 5

Відгуки про Вілла "Райський куточок":

+ Додати відгук
Саша 16 Августа 2020

Дякуємо за чудовий відпочинок!відпочивали компанією..усі задоволені!!!!відпочивали в "рибальскому домику"!супер..будиночок чистий!все є..душ,кондеціонер,телевізор!!кухня спільна але велика!!!Власники дуже гороші!!Аня яка дивилася за порядком..привіт!)дуже хороша!!!до пляжу 3 хв ходьби..пляж великий..а це було круто..лягти можна було де хочеш) обов'язково приїдемо ще раз!!!пані Олена дякуємо за відпочинок!!

Світлана (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.14 Июля 2020

...пепрошую за помилки у тексті відгука, чомусь так сайт коригує(((
Ще раз дякую за все господарям "Райського куточка", надіюсь що ще у цьому році на бархатний сезон ми зможемо приїхати)))

Світлана (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.14 Июля 2020

Дякую за приємний відпочинок власникам вілли "Райський куточок" та їхній помічниці Анюті!
Дуже гарно озеленена територія всілякими хвойними та плодовими рослинами, ми якраз відпочивали коли поспіли абрикоси))) Номер оснащений усім необхідним, все новеньке і чистеньке, матраси на ліжках зручні, що не мало важно; дитині дуже сподобалось спати на другому ярусі - над двоспальним ліжком. Загальна кухня простора і також можна знайти усю необхідну посуду для куховарства. Як виявилось я даремно хвилювалась чи не далеко буде ходити до моря - до лиману 1,5 хвилини, а до моря 3хв ходьби.
Одним словом моїй сім'ї все сподобалось, тому пор всім раджу приїхати у "Райський куточок" хто любить спокійний тихий відпочинок, без надмірного галасу та дискотек.

Виталий 8 Февраля 2020

Отдыхали в конце лета,очень понравились условия проживания, отношение гостеприимных хозяев.Море в 3 минутах ходьбы,чистое и теплое.Пляж большой,просторный.В целом отдыхом остались довольны,жалко отпуск рано закончился

Оля 22 Июля 2019

Дуже гарне місце! Все добре продумано. Сподобалось, що окремо видають посуд, холодильники підписані, на кухні є все необхідне і навіть більше, велика зручна їдальня. Дитячий майданчик - взагалі супер! Дуже зручно з дітьми, територія закривається на електронний замок, м всюди камери, можна не хвилюватися, що дитина вибіжить за межі території. Дуже чисто, дівчата постійно прибирають. Господарі супер мега уважні, відгукуються на усі прохання, постійно в контакті. Дякуємо за чудовий відпочинок! Рекомендуємо !!!

Ирина 5 Февраля 2019

В конце августа отдыхали всей семьей,классно!Номера чистые,горячая вода круглосуточно,укомплектованная кухня,затененная парковка,до моря рукой подать.Для мамочек находка - детская площадка.Мы и прыгали на батуте,и катались на горке,на качелях,пока мужчины возились возле мангала.Впечатления остались самые приятные!Спасибо!

Марина 30 Июня 2018

Дiйсно гарне мiсце для вiдпочинку!Море близько, номери хорошi,територiя красива,зелена.Велика кухня та iдальня.Дiтки гралися на iграшковому майданчику))Дякую все було чудово!Вашi Майстренки

Наталья 25 Июня 2018

Спасибо хозяевам за гостеприимство! Отдохнули с друзьями и всей семьей как и планировали. Территория шикарная,номера уютные, сантехника чистая. Ребята, спасибо мы ваши постоянные клиенты!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Вілла "Райський куточок":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Вілла "Райський куточок":
Дружба, 689, Солнечная, Затока, Україна.
raiskii_ugolok@ukr.net
+380988290303 , +380935809575 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Вілла "Райський куточок" на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці , Дома у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: