База відпочинку «Парус» розташована на самому березі Азовського моря, на першій лінії, в 20-ти метрах від берега, і виходить на великий піщаний пляж.
Територія велика, зелена, засаджена тополями, акаціями і диким виноградом, тому навіть в спекотний сонячний день тут знайдеться прохолодне місце в тіні. Це гарне місце для сімейного відпочинку з дітьми.

Розміщення: пропонуємо номери з можливістю розміщення від 2-х до 7-ми чоловік, як для приватних осіб, так і для підприємств, за готівковий і безготівковий розрахунок. Загальна кількість номерів на базі відпочинку - 25.
Надається все необхідне для самостійного приготування шашлику.
Інтернет WI-FI є в кожному номері і на всій території пансіонату.

• Номер «Економ» включає: повний комплект посуду, варильну поверхню, холодильник, кухонний стіл і стільці, 2, 3 або 4 ліжка. Зручності знаходяться на території пансіонату. Душ з гарячою водою цілодобово, умивальники, туалети. У номерах зроблений косметичний ремонт, чисто і комфортно. В кожному номері є веранда з видом на море. Особливу увагу приділено дезінфекції номерів і санвузлів.
Ціна 350-450 грн за номер на добу.

• Номер «Сімейний напівлюкс» розрахований на 5 спальних місць, включає 3 кімнати. Санвузол: туалет і умивальник в номері, літній душ. Кухня-вітальня: повний комплект посуду, електрочайник, варильна поверхня, холодильник, мийка для миття посуду. Кухонний стіл і стільці, або кухонний м'який куточок, кондиціонер, телевізор. Спальня 1: двоспальне ліжко, тумбочки, вішалка для одягу. Спальня 2: двох'ярусна ліжко, односпальне ліжко, шафа для одягу.
Ціна 1000 грн за номер на добу.

• Номер «Сімейний Люкс» вміщує 7 осіб, складається з 2-х спалень, вітальні, і кухні. Санвузол: душова кабіна, холодна і гаряча вода цілодобово, умивальник, унітаз. Кухня: повний комплект посуду, електрочайник, варильна поверхня, холодильник, мийка, кухонний стіл і стільці, кондиціонер, телевізор. Вітальня: диван, два розкладних крісла, шафа, телевізор, односпальне ліжко. Спальня 1: двоспальне ліжко, шафа, тумба. Спальня 2: два односпальні ліжка, вішалка для одягу, тумба.
Ціна 1400 грн за номер на добу.

• Номер «Сімейний Люкс №2» вміщує 6 чоловік, складається з 2-х спалень і кухні-вітальні. Санвузол: душова кабіна, холодна і гаряча вода цілодобово, умивальник, унітаз. Кухня-вітальня: повний комплект посуду, електрочайник, варильна поверхня, холодильник, мийка, кухонний стіл і стільці, кондиціонер, телевізор, диван. Спальня 1: двоспальне ліжко, шафа, 2 тумби. Спальня 2: два односпальні ліжка, вішалка для одягу, тумба.
Ціна 1200 грн за номер на добу.

Харчування: в кожному номері є все необхідне для самостійного приготування їжі. На території бази є літнє кафе, продуктовий магазин в 20 метрах від головного входу.

Послуги та інфраструктура: безкоштовна автомобільна стоянка, альтанки, мангали, великий чистий пляж з тіньовими навісами, територія обгороджена.
Інтернет wi-fi є на всій території бази відпочинку, а також в кожному номері.
Кафе розташоване на території пансіонату.
Продуктовий магазин розташований в 20 метрах від головного входу.
Неподалік розташований ринок, продуктові магазини, і вся інфраструктура селища.

Часто задаваемые вопросы про База відпочинку Парус :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Приватний пляж, Перша лінія, Кухня в номері
  • ЦІНИ 2020: проживання та послуги бази відпочинку "Парус" Номер «Економ» від 350 грн. за номер на добу. Номер «Сімейний напівлюкс» 900 грн. за номер на добу. Номер «Сімейний Люкс» - 1200 грн за номер на добу. Номер «Сімейний Люкс №2» - 1100 грн за номер на добу.

Ціни на проживання у База відпочинку Парус

ЦІНИ 2020: проживання та послуги бази відпочинку "Парус"

Номер «Економ» від 350 грн. за номер на добу.
Номер «Сімейний напівлюкс» 900 грн. за номер на добу.
Номер «Сімейний Люкс» - 1200 грн за номер на добу.
Номер «Сімейний Люкс №2» - 1100 грн за номер на добу.

Фото База відпочинку Парус

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про База відпочинку Парус:

+ Додати відгук
Пансионат Парус 4 Августа 2020

маруська 4 Августа 2020
Двухместных люксов у нас действительно, к сожалению, они себя не окупают. Но в нашем пансионате есть номера Люкс и Полулюкс для компаний от 5 человек. В следующем году планируем сделать 4-х местные комфортные номера со всеми удобствами.

маруська 4 Августа 2020

очень плохо что здесь нет 2х-местн люксов - чтобы можно было вдвоём с ребёнком с комфортом отдохнуть...но зато они есть в других пансионатах)))

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка База відпочинку Парус:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон База відпочинку Парус:
с. Юрьевка, 2-й спуск к морю, 22 В, Юр'ївка, Україна.
lisyonok.tv@gmail.com
+380507091482 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
База відпочинку Парус на карте Юр'ївка
Пансионаты и базы отдыха у Юр'ївці

Ще готелі та пансіонати у Юр'ївці: