Пансіонат «Патріот» є триповерховою будівлею
за 50 метрів від моря, із затишними номерами класу «Люкс» і заворожуючим видом на море.

Закрита територія пансіонату, що охороняється, зустріне вас тінистими алеями, доглянутими клумбами і газонами. Гості можуть скористатися безкоштовним інтернетом на всій території, а свої автомобілі залишити на автомобільній стоянці. напої протягом дня.

Розміщення: пропонуємо вам 40 затишних комфортабельних номерів у 4-х варіантах розміщення, які чекають на відпочиваючих з червня по вересень. Пропонуються номери категорії « Стандарт », «Покращений стандарт», «Гостьовий» та «Люкс». окрема туалетна кімната (умивальник, унітаз). Гарячий душ – в обладнаній душовій на території пансіонату.
У номері є холодильник, безкоштовний інтернет (Wi-fi). У кожному номері є містка засклена лоджія, обладнана столом і стільцями, з якої відкривається мальовничий вид. унітаз). Гарячий душ – в обладнаній душовій на території пансіонату.
У номері: холодильник, безкоштовний інтернет (Wi-fi), кондиціонер, килимове покриття, сушарка. У кожному номері є містка засклена лоджія, обладнана столом і стільцями, з якої відкривається вид на море. ліжками, свій туалет та душ з цілодобовою гарячою водою.
У номері: холодильник, супутникове телебачення, телевізор, кондиціонер, безкоштовний Інтернет (Wi-fi), килимове покриття, сушарка, чайник. У кожному номері є містка засклена лоджія , обладнана столом і стільцями, з якої відкривається мальовничий вид на море.
У номері є телевізор, холодильник, безкоштовний інтернет (Wi-fi), кондиціонер, килимове покриття. Меню різноманітне та збалансоване, складено з урахуванням відпочинку з дітьми. У меню включені каші, супи, овочі, фрукти, дієтичні страви з м'яса та риби. Завжди свіжа випічка, млинці, кисломолочна продукція, відвари шипшини та каркаде, соки, узвар та багато іншого.
Для любителів приготування різноманітних страв на мангалі ми маємо спеціальну зону барбекю - тут ви зможете посмажити шашлик, люля-кебаб, овочі-гриль, курячі крильця, мисливські сосиски та інші улюблені страви.

Послуги та інфраструктура : передбачена автостоянка на 15 місць для паркування. Паркування входить у вартість проживання та знаходиться безпосередньо перед пансіонатом.

На території постійно проводяться різноманітні розважальні заходи (у святкові дні жива музика та дискотека). Пансіонат «Патріот» знаходиться прямо на березі моря, тому любителям пляжних видів спорту не доведеться далеко ходити. На пляжі обладнаний майданчик для пляжного волейболу, регулярно проводяться різноманітні спортивні конкурси, зокрема для дітей. Для гостей пансіонату можлива організація морської риболовлі. Неподалік пляжу пропонується широкий вибір морських розваг: водні мотоцикли, парашути, банани, катамарани - відпочинок у нас буде цікавий усім віком.

Часто задаваемые вопросы про Пансіонат "Патріот" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Приватний пляж, Перша лінія

Ціни на проживання у Пансіонат "Патріот"


Вартість проживання в пансіонаті «Патріот» у 2022 році
Категорія номера Вартість номерів (гривен/доба за номер)
до 15.06.2022 16.06. - 29.08.2022
Покращений стандарт (3-місний) 600 грн/доба за номер 1000 грн/доба за номер
Покращений стандарт (3-місний) з видом на море 700 грн/доба за номер 1100 грн/доба за номер
Покращений стандарт (4-місний) 1 поверх 800 грн/доба за номер 1200 грн/доба за номер
Гостьовий (2-місний) 900 грн/доба за номер 1100 грн/доба за номер
Люкс (4-місний) 1200 грн/доба за номер 1700 грн/доба за номер
Люкс (4-місний) з видом на море 1300 грн/доба за номер 1800 грн/доба за номер
Додаткове місце 200 грн/доба за місце 250 грн/доба за місце

За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджера пансіонату:
095-476-01-10
або
+380 715 996389 Іван Михайлович


Фото Пансіонат "Патріот"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Пансіонат "Патріот":

+ Додати відгук
Анна 6 Мая 2020

Отдыхала с семьей в 2019г , в 4х местном номере Ул.стандарт, очень понравилось , даже то ,что в номере нет душа ни как не повлияло на впечатление , ухоженная территория ,хоть и маленькая , в столовой неплохо кормили , пляж чистый , спасибо администрации Патриота , внимательные и отзывчивые .

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пансіонат "Патріот":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пансіонат "Патріот":
ул. 2-ой спуск к морю, 22, Юр'ївка, Україна.
bo.patriot.ua@gmail.com
+380 715 996389 Иван Михайлович, +380954760110 , +380964760110 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Пансіонат "Патріот" на карте Юр'ївка
Пансионаты и базы отдыха у Юр'ївці