Котедж в Ворохті у Мар'яни знаходиться в 3,5 км від підйомника "Авангард".

Приватний будинок з національним українським колоритом здається в оренду повністю і розрахований на поселення до 6 чоловік. На першому поверсі розташована прихожа, кухонні і гостьова зони, санвузол. На другому поверсі знаходяться спальні з великими двоспальними ліжками, а також шафами для одягу.
У дворі є парковка для автомобілів, а також доступ до зони Wi-Fi.

Часто задаваемые вопросы про У Мар'яни :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кухня в номері

Фото У Мар'яни

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про У Мар'яни:

+ Додати відгук
Ирина 3 Декабря 2022

Люди не вздумайте даже рассматривать этот вариант! Работают на первый взгляд милые люди которые потом оказываются цепными собаками и разводят на деньги!холодина страшная, без света ничего нет ни воды, ни интернета, ни связи а если вам нужен вдруг! Тепло они подключат якобы генератор за ваши средства! Но нет! Даже когда есть свет еле еле греют батареи и мама которая живет напротив в целях экономии выкрутит пробки! Полное разочарование и отвращение! И мы арендовавши на четверо суток еле переночевавши замерзли и утром собрались и тикать от таких горе хозяевов!

Олександр 6 Июля 2021

Дуже зручний, чистий котедж. Гарне місце розташування, недалеко до Буковелю, Яремче, гори Говерла. Привітні господарі, які ненав`язливо турбуються про своїх гостей. Пані Василині респект! Насувалася буря, тому для автомобіля був безкоштовно наданий гараж. В наступному році приїдемо ще.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка У Мар'яни:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон У Мар'яни:
Мира, 2, Ворохта, Україна.
+380689254284 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
У Мар'яни на карте Ворохта
Коттеджи и виллы у Ворохті

Ще готелі та пансіонати у Ворохті: