Приватний міні-готель пропонує для проживання двоповерховий дерев'яний будинок на 5 номерів і окремий будиночок з сауною, розраховані йна поселення 3 осіб.

Фото Близнюки

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Близнюки:

+ Додати відгук
Катерина 11 Февраля 2018

Вперше відпочивали усією родиною у "Близнюках" влітку (липень 2017). Дуже довго не могли визначитися з житлом, адже насамперед, хотілося насолодитися краєвидами, відпочити від міської метушні, активно й цікаво провести час, вперше відкрити для себе Ворохту. Разом із "Близнюками" нам це вдалося на всі 100%.
Якщо ви їдете, справді активно відпочивати, а не постійно сидіти у номері й докопуватися до яких-небудь дрібниць (я про відгуки на інших сайтах: у номері немає "гори" вологих серветок, дзеркало у ванній кімнаті дуже низьке..Люди-це біда)))ви куди приїхали і навіщо?), які не впливають на цілісну картину вражень, то вам сюди. Насамперед, дуже вдячні за теплий прийом господарям садиби. За поради і сервіс, за комфортні умови проживання, звичайну привітність і людяність.
-по-перше, дуже зручне місцерозташування: 20-25 хв. Від центру пішки, є магазини, навіть ринок. Поруч-ближній ліс з неймовірними краєвидами з гір, на які легко можна піднятися пішки та різноманіттям грибів.
-по-друге, комфортні умови проживання, окрема кухня для приготування їжі. Всі фото відповідають дійсності. Дуже впорядкована присадибна ділянка. Є дитячий майданчик, мангали та альтанка для вечірнього проведення часу.
-по-третє - поряд з Близнюками тече гірська ріка Прут, в якій купалися майже щодня. Вода - прозоріша, ніж на морі.
-по-четверте: на місці тут тобі і прокат велосипедів, квадроциклів та різного оснащення. Сам господар допоміг нам дістатися на Говерлу, підказав, що де і як, краще зробити.
Що ще треба для щастя?
Всі залишилися дуже задоволені, адже за тиждень встигли все-навіть більше: зійшли на Говерлу (окрема тема, яку довгу описувати, обовязково сходіть, просто ВРАЖАЮЧЕ), накаталися на велосипедах-всю Ворохту вздовж і впоперек)))Назбиралися та наїлися грибів, надихалися цілющого повітря, звичайно, відпочили.
Це був найкращий активний уікенд у моєму житті. Дякуємо господарям Близнюків за теплий прийом. Маємо вже з чим порівнювати, тому якщо в Карпати, то тільки до них!!! Маємо надію, що наш відгук допоможе вам визначитися з кращим місцем вашого відпочинку!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Близнюки:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Близнюки:
улица Мира 55, Ворохта, Україна.
+380976803796 , +380505123967 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Близнюки на карте Ворохта
Частный сектор и мини-пансионаты у Ворохті

Ще готелі та пансіонати у Ворохті: