Хостел «Смайл Дніпро»знаходиться в історичному будинку споруди 19 століття в самому центрі міста якраз посередині між центральною площею Героїв Майдану і красивою набережній р. Дніпро 300 м в кожну сторону, що в 5 хвилинах ходьби.

Зупинка громадського транспорту «Центральний»знаходиться в 350 м від хостелу «Смайл Дніпро», звідки можна легко дістатися в будь-який кінець міста.Аеропорт розташований в 15 км , а до залізничного і авто-вокзалів 3 км.

Інтерєри номерів хостелу «Смайл Дніпро» відрізняє поєднання еко-дизайну з сучасним декором в стилі контемпорарі.Сучасні світлі номери з високими стелями і кондиціонерами, зі спеціально розробленими для туристів зручними ярусними деревяними ліжками з ортопедичними матрацами та піряними подушками.

Всі місця обладнані індивідуальними розетками, шторками і світильниками. У вартість проживання входять білосніжну білизну і банний рушник високої якості.

В усіх номерах є письмовий стіл, індивідуальні шафки з персональними ключами. У деяких кімнатах є балкон. В хостелі 3 роздільні санвузли і 2 душові. Прибирання кімнат здійснюється щодня, зміна білизни щотижня. На балконі обладнане місце для куріння.

ДО послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території хостелу.

Гості можуть приготувати собі їжу на просторій повністю обладнаній кухні з обідньою зоною і великим телевізором. Чай і кава надаються безкоштовно.

Поруч з хостелом «Смайл Дніпро»працюють численні кафе, фаст-фуди, ресторани, торгові центри, супермаркети та магазини зі знижками для гостей нашого готелю.

На території є безкоштовна громадська автостоянка для автомобілів, місця для паркування та зберігання автомобілів, а в самому хостелі комірки для зберігання великогабаритного багажу.

Часто задаваемые вопросы про Хостел Смайл :

  • Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування
  • від 130 грн. з чол.

Ціни на проживання у Хостел Смайл

від 130 грн. з чол.

Фото Хостел Смайл

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Хостел Смайл:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Хостел Смайл:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Хостел Смайл:
ул. Владимира Мономаха, 19, аппартаменты 4, Дніпро, Україна.
+ 380955524007 , + 380684644795 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Хостел Смайл на карте Дніпро
Хостелы у Дніпрі

Ще готелі та пансіонати у Дніпрі: