Готель розташований в безпосередній близькості від культурно-історичного центру міста. Зручна транспортна розвязка (150 метрів від автовокзалу, 350 метрів від залізничного вокзалу, розташовані рядомостановки міського транспорту) дозволить легко і швидко дістатися в будь-яку точку міста.
У готелі 72 комфортабельних номери: 48 класичних номерів, 8 премєрів, 9 делюкс і 7 люксів.
Номери обладнані: безконтактними електронними замками, системами «клімат-контролю» і «тепла підлога у ванній кімнаті,Wi-Fi і проводныминтернетом, телевізором із плоским екраном, міні-баром.
ДО послуг гостей конференц-зал "Катеринославський", "Дніпровський,"Премєр" та кімната переговорів, загальна місткість залов330 людина, ресторан, лаунж-бар, тренажерний зал, салон краси,безкоштовна парковка на 25 місць,бесплатныйWi-Fi та сигарна кімната.
Почати день з чудового сніданку і провести приємний вечір у теплій атмосфері витонченого вечері Вам запропонує ресторан «ABRI» з літньою терасою.
Лаунж-бар готелю приверне гостей гарним інтерєром, зручними меблями і можливістю насолодитися смаком ароматногокофе, травяного чаю, солодощами і різноманітними коктейлями.

Часто задаваемые вопросы про Premier Hotel Abri :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Заселення з тваринами, Трансфер, Конференц зал
  • від 1440 грн. за ніч

Ціни на проживання у Premier Hotel Abri

від 1440 грн. за ніч

Фото Premier Hotel Abri

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Premier Hotel Abri:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Premier Hotel Abri:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Premier Hotel Abri:
Спуск Ярмарочный, 1, Дніпро, Україна.
reservation@abrihotel.com.ua
+38 (056) 72221 33, +380679229888 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Premier Hotel Abri на карте Дніпро
Гостиницы и отели у Дніпрі

Ще готелі та пансіонати у Дніпрі: