Здається Садиба "В Семенкового",що знаходиться у живописній місцевості с. Кваси.На території біля будинку розташована альтанка і мангал. Поруч є мінеральне джерело. У будинок є дві окремі кімнати на 2 і 4 ліжкомісця, кухня та ванна кімнати. Проживання в будинку без господаря.
Відстань від центру села 10-15 хв. ходьби від санаторію "Гірська Тиса"20-25 хвилин.
Вартість проживання за добу за будинок договірна при бронюванні, також діє система знижок в залежності від кількості проживаючих. Запрошуємо бажаючих на відпочинок.

Фото Садиба "У Семенкового"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Садиба "У Семенкового":

+ Додати відгук
Любмила 18 Февраля 2019

Хочу почати з великої благодарності Юлі та її родині!!! Все дуже сподобалось !!!! Будиночок казковий. На подвірьі джерело з цілющою водичкою!! Всім раджу відпочинок на Закарпатті!!! " У Семенкового "

Наталья (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.15 Января 2019

Не обратила внимание на рейтинг а он автоматом поставил 3 ри звезды. ....конечноже ставлю 5.спасибо за хороший прием и отдых.

Наталья 14 Января 2019

Отдыхали в первый раз и просто влюбились в это место!
Советую!)

Александр (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.14 Января 2019

Встречали новый год с друзьями,здесь были первый раз.Все очень понравилось.Тепло,чисто,уютно,просто домашняя обстановка...Особое спасибо Юле-хозяйке дома,умничка,постаралась на все100.Этот новый год оставил только наилучшие впечатления.Кстати природа там неописуемой красоты.Приезжайте не пожалеете.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Садиба "У Семенкового":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Садиба "У Семенкового":
с. Кваси, вул. Верхні Береги 585, Кваси, Україна.
bodik3680@ukr.net
+380672109027 , +380666338885 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Садиба "У Семенкового" на карте Кваси
Частный сектор и мини-пансионаты в Квасах

Ще готелі та пансіонати в Квасах: