Приватна садиба "Viktoriya" знаходиться поблизу санаторію "Гірська Тиса". Кімнати садиби розташовані на другому поверсі з окремим зовнішнім входом. На поверсі кухня і 4 кімнати з окремими санвузлами. Будинок деревяний, біля річки Чорна Тиса. Ціни договірні, в залежності від періоду відпочинку.

Ціни на проживання у Viktoriya

125грн. за добу з людини в листопаді і грудні 2017р.
225грн. за добу з людини на Новогодные та Різдвяні свята
150грн. за добу з людини лютий - грудень 2018г.

Фото Viktoriya

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Viktoriya:

+ Додати відгук
Александра 21 Августа 2021

Очень очень очень рекомендуем!!!Хозяева,сервис и место все супер отлично!!!Лучшего мы вКвасах не находили.Чувствуешь себя как дома.Приезжаем только к Галине с Виктором,огромное вам спасибо за все!!!.Просто завораживающие место,сюда всегда хочется вернуться!!!

Ірина 10 Февраля 2021

Відпочивали в садибі Вікторія в період з 29,01 по 6,02,2021 Залишилися дуже задоволені відпочинком. Садиба розташована подалі від траси,в затишному місці над річкою. При відритих вікнах, чути шепіт ріки. Чудовий вид з вікна на гори. Разом з тим,близько до магазинів,санаторію,ресторану.. Чисто та охайно в помешканні. Є все необхідне на кухні. Приємні та доброзичливі господарі. Галино,дуже дякуємо Вам. Ї до зустрічі.

Наталя 31 Января 2021

У Квасах була вперше. Через інтернет вибирала садибу для відпочинку і зупинилася саме на "Вікторії". Відпочинком задоволена на всі 100%! По-перше - зручне розташування - недалеко від залізничного вокзалу. Поруч є продовольчі магазини, та й до санаторію Гірська Тиса недалеко. Сама садиба стоїть у затишному місці, поруч протікає річка. Більшість приватних садиб розташовані біля траси, а тут тиша і релакс) 🏡 збудовано господарями як для себе. Із дерева і всередині також оздоблено деревом. Дуже акуратно зроблено все. Таке враження, ніби його нещодавно побудували. На кухні сучасне обладнання і посуд. У номері є все необхідне - холодильник, санвузол, ТВ, гарний сигнал wi-fi. Вікна виходять на річку і на панораму гір. У сусідів є можливість відвідати оздоровчі мінеральні ванни, що стало приємним і корисним бонусом до відпочинку. Красно дякую господині пані Галині за гостинність і організацію якісного відпочинку!

Наталья 10 Января 2020

Були у Квасах вперше. Вiдпочивали на Рiздво у садибi "Viktoria". Господарi Вiктор та Галина уважнi та доброзичливi. Iнформацiя про умови помешкання в iнтернетi абсолютно вiдповiда реальностi. Чистi сонячнi номери, гостинне ставлення до вiдпочивальникiв  вразили нашi сподiвання. А неймовiрне гiрське повiтря, розкiшнi вражаючi пейзажi, шум рiчки Тиси, смачнi гуцульськi страви залишаться у нашiй пам'ятi надовго.
Велике спасибi господарям! Хай щастить!

Инна 20 Ноября 2019

Самая лучшая квартира, по нашему, с мужем, мнению, и по месторасположению, и по чистоте, и по хозяевам, особенно, на близлежащей территории санатория "Горная Тиса" (5 мин ходьбы). Мы были первый раз в Квасах, и, гуляя по поселку, поняли, что для себя сделали правильный выбор, остановившись в Sadybe "Viktoriya". Очень уютное место прямо возле реки, за которой сразу начинаются горы, мы периодически с открытым окном засыпали под тихий шум горной реки (а не возле дороги слушать шум машин). В общем, если вы любите природу и хотите отдохнуть от шума, если вы любите чистоту, аккуратность, ухоженность территории, вежливость, ненавязчивость и, в то же время внимание со стороны хозяев, то вам точно сюда! Виктор, Галина, мы вам очень благодарны! Обязательно приедем в следующий раз именно к вам!

Любов 5 Ноября 2017

Нашей семье очень понравилось, отдохнули с 18 по 30 октября 2017г. великолепно. Место идеальное, комнаты из дерева, уютные. До санаторию не далеко, видно с окна. Хозяева супер. Большое спасибо Вам!

Валентина 7 Октября 2017

Рекомендую,відпочивали з чоловіком з 17.09по 30.09.2017р.Дуже сподобалось.Чистенько,комфортно.Дякуємо.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Viktoriya:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Viktoriya:
Кваси, Україна
Eko-viktor@i.ua
+380985649941 , +380999150334 - Галина (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Viktoriya на карте Кваси
Частный сектор и мини-пансионаты в Квасах

Ще готелі та пансіонати в Квасах: