Новий готель Релакс-тайм в 2-х хв. ходьби від пляжу і моря, р-н Слобідка. Нове 2-х пов. будова – розкішні 2-х, 3-х, 4-х та 5-ти місць. номери Люкс у 50-ти м від 3-го пляжу (Острів щастя). Нові Люкс (дизайнерський ремонт) номери: свій санвузол і душова, кондиціонери, LCD-Телевізори (супутникове ТБ), Wi-Fi, холодильники, двоспальні ліжка «King-size» з ортопед. матрацами, мяка і корпусних ме. меблі, рушники. Цілодобово гаряча та холодна вода. Всі номери мають окремий вхід зі столиками для відпочинку перед номером. На другому поверсі вихід на терасу! Кухня, обладнана для приготування їжі самостійно: газ. і мікрохвиль. піч, ел. чайники, стир. машина-автомат, посуд – все нове!
На території: столики для відпочинку, альтанки під навісом, стаціонарна зона Барбекю з дровами,безліч квітів, виноградна арка. Автостоянка на території (відео-спостереження) і стоянка під будинком. Слобідка,50 м від моря, 15 хв. пішки до центру міста. Поруч їдальня домашня кухня, кафе, ресторани, супермаркети, магазини, Аквапарк, Дельфінарій, Зоопарк, зупинки на Косу, вокзал. Трансфер з вокзалів за домовленістю.
Ціни договірні (вказана мін. ціна за номер на добу), в залежності від сезонності, кол-ва чол. і тривалості перебування. Всі питання тільки по телефону, телефонуйте – домовимося!

Часто задаваемые вопросы про Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер
  • Ціна від 400 грн. за номер в добу.

Ціни на проживання у Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ

Ціна від 400 грн. за номер в добу.

Фото Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ:

+ Додати відгук
Виктория 30 Июля 2018

Все очень понравилось! Мы приехали рано утром, заселили в номера мин. через 10, хотя во всех отелях заселение с 13-14:00. У нас было два номера люкс, номера просторные, ЧИСТЫЕ, что очень порадовало так это белое постельное белье и полотенца! В номерах все работало, и кондиционер что тоже не мало важно. Очень приветливый персонал! Есть завтрак-обед-ужин, можно купить, цены демократичные, и по домашнему вкусно. Две больших беседки и два мангала, супер! И те кто говорит что так себе, ребята, мы отдыхали в номерах за эти деньги гораздо хуже, в совдепе. За эти номера не грех отдать и больше чем просят! Т.к. условия, персонал на высшем уровне. В первые в Бердянске у нас был РЕЛАКС!!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ:
ул. Толстого, 21, Слободка, Бердянськ, Україна.
relaxtime-brd@yandex.ru
+380996667741 , +380966667741 , +380631150890 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель біля моря РЕЛАКС-ТАЙМ на карте Бердянськ
Гостиницы и отели у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: