Ми розташовані в унікальному районі»Дальня коса»в екологічно чистій заповідно-оздоровчій зоні. Відстань до широкого безкоштовного пляжу -50 метрів,до автобусної зупинки -100 метрів.Комфортні номери.Дзвінка тиша вночі.
Чисте повітря.Шашлик під відкритим небом!
ДО ваших послуг одно і двокімнатні номери від 15 до 45м.кв,на будь-який смак з великими мебльованими лоджіями та балконами,а на першому поверсі з своимиуголками для відпочинку і прийому їжі,альтанкою.
Є можливість приготування їжі самостійно на загальній кухні з усім обладнанням,в деяких номерах є своя власна кухня з посудом. У крокової доступності знаходиться нескольконебольшихкафе .
У всіх номерах : душова кабіна,сплит система,ТV,холодильник,WI-Fi,зручна кімнатна меблі,гаряча вода -цілодобово.У дворі мангал.
Тут ви можете знайти спокій,радість і вдихнути свіже морське повітря.У нічний час вам не будуть заважати бурхливі дискотеки. У нас гарне місце для відпочинку батьків з дітьми,сімейних пар,а також людей, які втомилися від міської суєти.
Ми завжди раді нашим старим і новим гостям!

Часто задаваемые вопросы про Приватна садиба :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет

Фото Приватна садиба

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Приватна садиба:

+ Додати відгук
Сергей Павлоград 29 Апреля 2020

Все было супер. Вся семья ждет когда мы опять приедем к вам на отдых в конце мая. До встречи.

Наталья Киев 24 Апреля 2017

От отдыха один восторг и хорошие воспоминания.Море и пляж супер в любую погоду.Позитивные хозяева.Жаль, что в этом году приедем только в конце августа.

??? 31 Июля 2016

цена????

евгения 5 Июля 2016

цена ваших номеров на 22 июля?

Ольга Кривой Рог 2 Июля 2016

Отдыхали семьей в конце июня на праздники. Все понравилось! Хозяева гостеприимные и внимательные, двор усадьбы уютный, номера комфортабельные. Большой плюс - рядом пляж! В отпуск приедем только к Виктории и Владимиру! Спасибо Вам большое за Ваш труд и замечательный отдых!

Александр 14 Июня 2016

предлагаю услуги такси, доставку медикаментов, цветов(круглосуточно) а также билетов с авто и ж/д вокзалов. тел.0663427470 или 0983082071.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Приватна садиба:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Приватна садиба:
Пушкарёва 4А, Коса, Бердянськ, Україна.
Azovleto@ukr.net
+380997413771 , +380677448921 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Приватна садиба на карте Бердянськ
Частный сектор и мини-пансионаты у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: