Готель «Bliss» – це сучасний комплекс для відпочинку на Чорному морі, розташований у курортному селі Залізний порт за 50 метрів від пісочно-черепашкового узбережжя.

Пляж, шириною 80 метрів, для відпочиваючих розділений на дві зони – відкриту, відвідування якої безкоштовно, та закриту. Закрита зона – це ділянка узбережжя, обладнана туалетами та душовими, басейном та дитячим ігровим майданчиком. Відвідування закритої ділянки не входить у вартість проживання в готелі.

На просторій та доглянутій території самого готелю обладнано два великі капітальні басейни з прісною водою. Найбільший басейн має площу 150 кв. м, глибину від 1,5 до 2 метрів та призначений для купання дорослих. Для дітей обладнано менший басейн, площею 50 кв. м і глибиною в 85 см. Навколо басейнів встановлені шезлонги і тіньові навіси.

Також біля басейну розташовані туалет та душові, бар з великим асортиментом прохолодних напоїв та коктейлів та дитячий майданчик. А для того, щоб маленькі гості готелю не нудьгували тут проводиться дитяча анімація.

Готель представлений двома п'ятиповерховими, одним триповерховим і одним двоповерховим капітальними корпусами, з розташованими в них двокімнатними та однокімнатними номерами різного ступеня комфортності та цінової політики.

У двокімнатних номерах «Апартаменти» , що розташовані в IV корпусі і складаються зі студії з кухонною зоною, спальні, санвузла повної комплектації та двох балконів, один з яких з видом на море та басейн запропоновані повний базовий комплект меблів, кондиціонер , телевізор та холодильник.

Дані номери розраховані на проживання до 4-х осіб, для яких надані спальні місця у вигляді одного двоспального ліжка та одного розкладного дивана. Кухонна зона укомплектована гарнітуром, індукційною плитою або мультиваркою , електричним чайником і раковиною. , кондиціонер, телевізор та холодильник. Дані номери також розраховані на проживання до 4-х осіб, для яких надані спальні місця у вигляді одного двоспального ліжка та одного розкладного дивана. зі спальні та санвузла повної комплектації. У кожному номері є повний базовий комплект меблів, кондиціонер, телевізор і холодильник. Також, як і номери «Апартаменти», дані номери розраховані на проживання до 4-х осіб, для яких надані спальні місця у вигляді одного двоспального ліжка та одного розкладного дивана.

і на північній стороні IV корпусу і складаються зі спальні, балкона та санвузла повної комплектації. У кожному номері є повний базовий комплект меблів, кондиціонер, телевізор і холодильник. У номерах на південній стороні спальні місця представлені у вигляді одного двоспального та одного односпального ліжка, у номерах на північній стороні у вигляді трьох односпальних ліжок. Складається дана категорія номерів із спальні та санвузла повної комплектації, майже у всіх номерах є балкон. У кожному такому номері запропоновані повний базовий комплект меблів, кондиціонер, телевізор і холодильник, а спальні місця представлені у вигляді одного двоспального ліжка. повної комплектації. У кожному номері є повний базовий комплект меблів, кондиціонер, телевізор і холодильник, а спальні місця представлені у вигляді одного двоспального ліжка.

живлення


Самостійно готувати для себе відпочиваючі можуть тільки в номерах категорії «Апартаменти», які розташовані в IV корпусі. Для відпочиваючих з усіх інших категорій пропонується харчування на території готелю, для цього запропоновано кілька власних закладів.

У їдальні на території готелю, обладнаної кондиціонерами та великим телевізором, передбачено комплексне харчування типу лінії роздачі. Звертаємо увагу гостей на те, що сніданок у їдальні вже входить у вартість проживання і проходить з 8:00 до 11:00. можуть скуштувати крафтове пиво та різноманітні страви японської та європейської кухні. , обладнано автопаркування та зона приготування страв на мангалі.

Часто задаваемые вопросы про Відпочинковий комплекс Bliss :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Кухня в номері

Фото Відпочинковий комплекс Bliss

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Відпочинковий комплекс Bliss:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Відпочинковий комплекс Bliss:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Відпочинковий комплекс Bliss:
Морская, 3-м/1, Залізний Порт, Україна.
+380671111067 , +380991111067 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Відпочинковий комплекс Bliss на карте Залізний Порт
Пансионаты и базы отдыха у Залізному Порту