Готель «Панорама» у літньому сезоні 2020 року вперше відкриває свої двері для всіх бажаючих комфортно і незабутньо відпочити на узбережжі Чорного Моря. Вдале розташування готелю дозволить вам всебічно насолодитися відокремленим морським відпочинком, при цьому не відмовляти собі у задоволенні відвідати людні місця і основні місця розваг у Залізному Порту. До центру міста 15-20 хвилин прогулянковим кроком красивою набережною з різноманітними магазинами, ресторанами і барами, а до пляжу рукою подати - «Панорама» розташований на першій лінії, до пляжу всього-то 10 метрів.
З усіх номерів готелю відкривається приголомшливий вид на море, що дозволить вам насолоджуватися неймовірно красивими заходами і світанками. А компактна, доглянута територія порадує вас прохолодою навіть в самий жаркий день. Комфортабельні, чисті, доглянуті номери з абсолютно новими меблями обладнані телевізором, кондиціонером, холодильником. У кожному номері повноцінний санвузол з душем, умивальником, туалетом. А так само кожен номер має свій власний балкон зі столиком, де всі постояльці зможуть приємно проводити час, насолоджуватися морським пейзажем, не покидаючи територію готелю. Інфраструктура готелю «Панорама» включає в себе:- 11 чотиримісних номерів - 25 двомісних стандартних номерів - охоронювану приватну паркування - альтанка зі столами і бар з напоями і асортимент бару за дод. плату)Номери:- 2-х місний стандарт. У номері: два односпальні ліжка або одне двоспальне ліжко, кондиціонер, холодильник, телевізор, санвузол, шафа, балкон. Є можливість поставити додаткове спальне місце.
Бронюйте номери за телефонами: 38(068) 565 - 42 -56 38 (066) 062 - 10- 06 АБО НАДСИЛАЙТЕ СВОЇ ЗАЯВКИ НА ПОШТУ panorama.gport@gmail.com

З нетерпінням чекаємо вас у нас в гостях!

Часто задаваемые вопросы про Панорама :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Паркування, Перша лінія
  • Ціна за номер на добу: Червень - 700 грн Липень - 800 грн Серпень - 800 грн Вересень - 800 грн - 4-х місний стандарт. У номері: одне двоспальне ліжко та два односпальні, кондиціонер, холодильник, телевізор, санвузол, шафа, балкон. Є можливість поставити додаткове спальне місце. Ціна за номер в добу: Червень - 1100 грн Липень - 1200 грн Серпень - 1200 грн Вересень - 1200 грн Додаткове місце в номері - 150 грн/добу При бронюванні номера на одну добу додатково сплачується 50 грн.

Ціни на проживання у Панорама

Ціна за номер на добу:
Червень - 700 грн
Липень - 800 грн
Серпень - 800 грн
Вересень - 800 грн - 4-х місний стандарт.
У номері: одне двоспальне ліжко та два односпальні, кондиціонер, холодильник, телевізор, санвузол, шафа, балкон.

Є можливість поставити додаткове спальне місце.

Ціна за номер в добу:
Червень - 1100 грн
Липень - 1200 грн
Серпень - 1200 грн
Вересень - 1200 грн

Додаткове місце в номері - 150 грн/добу При бронюванні номера на одну добу додатково сплачується 50 грн.

Фото Панорама

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Панорама:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Панорама:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Панорама:
Залізний Порт, Україна
panorama.gport@gmail.com
+380685654256 , +380660621006 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Панорама на карте Залізний Порт
Гостиницы и отели у Залізному Порту

Ще готелі та пансіонати у Залізному Порту: