Наш готель знаходиться в тихій зоні, поруч з озером в якому мешкає ручної лебідь. З одного боку-озеро, з іншого боку - море. На озері є понтон, де можна поснідати. До моря йти 120 м, працює пляжний бар. На території готелю є басейн з шезлонгами, свій ресторан Flamingo beach club зі свіжою рибою і ін морепродуктами, де дуже смачно і атмосферно. Для самих маленьких гостей є дитячий майданчик. На території є парковка. Також надаємо безкоштовний трансфер від станції ЖД

У вартість проживання входить: сніданок, користування послугами рум-сервісу, басейн, WiFi на території всього готелю, сейф в номері, за кожним номером закріплений паркувальне місце, зона BBQ з мангалом, сіткою і шампурами.

Готель Фламінго пропонує розміщення в номерах категорії стандарт, покращений та апартаменти.

Стандарт - комфортний двомісний номер, площею 20 м2. У номері може бути або одне двоспальне ліжко або два односпальні. Для наших гостей в номері є власна ванна кімната з душем, а також велика шафа, кондиціонер, телевізор, чайник і сейф.

Покращений - комфортний двомісний номер, площею 20 м2 з власним балконом або терасою. У номері велике двоспальне ліжко. Для наших гостей в номері є власна ванна кімната з душем, а також велика шафа, кондиціонер, телевізор, чайник і сейф.

Апартаменти - комфортний двоповерховий чотиримісний номер класу "Люкс". Номер має власну терасу з видом на басейн. Загальна площа номера 30 м2. На першому поверсі розташована простора кухня з розкладним двомісним диваном, кондиціонером і телевізором. На другому поверсі знаходиться спальна зона з великим двоспальним ліжком, кондиціонером і телевізором. Також для наших гостей в номері є власна ванна кімната з душем, велика шафа, чайник і сейф.

Часто задаваемые вопросы про Flamingo Family Club :

  • Басейн, Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Трансфер
  • Стандарт - Вартість проживання від 1000 грн на добу. Покращений - Вартість проживання від 1200 грн на добу. Апартаменти - Вартість проживання від 1800 грн на добу.

Ціни на проживання у Flamingo Family Club

Стандарт - Вартість проживання від 1000 грн на добу.
Покращений - Вартість проживання від 1200 грн на добу.
Апартаменти - Вартість проживання від 1800 грн на добу.

Фото Flamingo Family Club

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Flamingo Family Club:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Flamingo Family Club:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Flamingo Family Club:
Каролино Бугаз, кооператив Добрые Соседи, уч.9, Каролино-Бугаз, Затока, Україна.
flamingo.karolino.buhaz@gmail.com
+380678803275 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Flamingo Family Club на карте Затока
Гостиницы и отели у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: