Готель розташований в мальовничому місці Кароліна Бугазвблизисамого широкого і немноголюдного пляжу далеко від галасливих клубів і дискотек і розрахований на тихий сімейний відпочинок з дітьми.
Наш готель складається з 10 номерів, розрахованих на 2,3,4 і 5 чоловік. У кожному номері зручні сучасні ліжка, санвузол і душ.
Велика сучасна кухняс холодильниками та всім інвентарем для приготування їжі допоможе без проблем приготувати вамлюбые страви.
На території готелю є мангальная майданчик з відкритими і закритими мангалами, парковка для авто,альтанки, дитячий майданчик з батутом і гойдалками.
Для великої родини або дружній компанії на території є окремий будинок.
Готель підтримує політику сімейних цінностей, тому всі діти особливі для нас, проживання і додаткове місце для них безкоштовні.



В крокової близькості від міні-готелю розташовані невеликі магазини та торгові намети, зупинка електричок і маршрутних таксі. Більш широкий вибір продуктів в супермаркеті або на ринку в центрі селища Кароліно-Бугаз. Якщо Ви захочете провести вечір у розважальному закладі або в нічному клубі, то Вам знадобиться не більше 15-ти хвилин, щоб доїхати на маршрутному таксі/електричці/автомобілі в Затоку. Діставшись до станції «Лиманська» (Лиманський район Затоки) до Ваших послуг будуть: Аквапарк і Луна-парк, кафе і ресторани, нічні клуби і дискотеки.
Трансфер до залізничної станції «Кароліна
-Бугаз» безкоштовний.

Часто задаваемые вопросы про Еко Бриз :

  • Вигоди в номері, Дитячий майданчик, Паркування, Знижки для дітей

Фото Еко Бриз

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Еко Бриз:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Еко Бриз:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Еко Бриз:
каролино бугаз кооператив Бриз ул 12 линия д 24, Каролино-Бугаз, Затока, Україна.
karolinobriz25@gmail.com
+380974965120 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Еко Бриз на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: