Вітаємо Вас!
"Villa Shell" - мистецтво відпочинку. Новий готель «Villa Shell» – затишний будинок, оточений зеленню, де Ви і ваші близькі зможуть сповна насолодитися відпочинком та покращити свій імунітет, завдяки розташуванню в екологічно чистій зоні між морем та лиманом у центрі курорту Затоки, де є розваги на будь-який смак. Пропонуємо влаштувати у нас перезавантаження. Комфортні номери, квіти, дитяча зона та релакс біля басейну сприяють цьому. А для Вашої машини є безкоштовне паркування.
До моря - 450 м,
до лиману - 150 м,
до центральної алеї Затоки - 800 м.


Перейдіть за посиланням забронюйте номер
villashell.com.ua

У нас всі номери з панорамними вікнами з видом на басейн. Є балкончик зі столиком та стільцями, де приємно випити ранкову каву. Усі номери з усіма зручностями. Через кілька хвилин Ви відчуєте себе вдома, а не в гостях. У нас на «Віллі Шелл» є чудова літня кухня з мангалом, де Ви зможете приготувати улюблені страви. А насолодитися їжею можна за столиками біля басейну або в тіні у прохолодній альтанці. А також можна смачно поїсти в найближчих кафе.
Поруч є базари, магазини та Таврія В. чудо, центр культури вина Шабо, європейська сироварня, Вилкове – українська Венеція. А також поїхати до міста «Одеса – мама та перлина біля моря», етнопарк «Нью Васюки», аквапарки, Ринок «7 кілометр». Можна влаштувати морську рибалку, покататися на віндсерфінгу або на легендарній козацькій чайці «Спас» та багато іншого. розкладу вони їздять з періодичністю 15 хвилин, перша о 5.00, остання о 20.30. Є можливість до залізничної станції Бугаз доїхати електричкою з сполученням Одеса-Головна Білгород-Дністровськ.

Нами надається безкоштовний трансфер від станції Бугаз.

shell.zatoka – Instagram та Facebook


Безкоштовно
відкритий басейн з підігрівом
дитяча ігрова зона біля басейну
Wi-Fi на всій території та в номерах
Відеоспостереження та відеозапис
обідня тераса
трансфер від Вокзалу Затоки
настільні ігри
удочка
праска

Додаткові послуги та екскурсії:
Fluid ART
Масаж
Кальян
Няня
Йога[ BR]
БРОНЮВАННЯ:
Попереднє: після погодження по телефону або по e-mail терміну проживання.
Гарантоване: після отримання передоплати у розмірі вартості проживання за одну добу.
У разі анулювання бронювання утримується вартість оплати у розмірі вартості проживання за одну добу.

Реєстрація та поселення:
При поселенні необхідно надати паспорт.
Розрахунковий час: заїзд – 12:00; виїзд – 09:00.
Повний розрахунок проводиться при поселенні.
При достроковому від'їзді – утримується вартість проживання за добу.

Часто задаваемые вопросы про Villa Shell :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Паркування, Трансфер

Ціни на проживання у Villa Shell

Затишні номери потішать Вас сучасним інтер'єром.
У кожному номері вілли Shell обов'язково є: кондиціонер, холодильник, плазмовий телевізор з функцією IPTV, ліжко з натурального дерева, ортопедичний матрац, гіпоалергенні подушки, шафа, стіл, чайник, столові прилади, душова кімната та рушники.
ЦІНА ВКЛЮЧАЄ:
• Відвідування басейну
• Шезлонги та тіньові навіси
• Wi-Fi покриття на всій території комплексу
• Мангал
•Літня кухня
• Паркування

Ціни на 2022 рік

Дати 2022 Номер
на 2 особи
Номер
на 3 особи
Номер
на 4 особи
Червень 700 800 900
Липень 900 1000 1100
Серпень 900 1000 1100
Вересень 700 800 900

Фото Villa Shell

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Villa Shell:

+ Додати відгук
Алиса 14 Июля 2021

Отель отличный!!без преувеличений)отдыхали с ребёнком,остались очень довольны!радушная и приветливая администратор очень располагает!!номера чистые,комфортные,светлые,просторные.горячая вода постоянно,без перебоев.в номерах плазмы,кондиционеры,хорошего качества постельное белье и полотенца..хозяева виллы явно заморочились над комфортом гостей и достойно поддерживают позицию!на просьбы реагируют,все подскажут и помогут.во дворе играет фоновая ненавязчивая музыка,бассейн чистый,много цветов по территории.есть летняя кухня с мангалом и всей необходимой посудой для самостоятельного приготовления пищи!!отдохнули чудесно,10 из 10🙏🏻❤

Светлана (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.26 Июня 2020

Мой муж Михаил тоже остался довольный! ))))

Светлана (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.26 Июня 2020

Я решила впервые написать отзыв, так как меня переполнили положительные эмоции от отдыха и хочу поделиться с Вами. Гостиница называется Shell (Ракушка) и название соответсвует....мы отдыхали в уютном домике, с музыкой, плескаясь в бассейне и отдыхая на шезлонге. В зонах отдыха есть тень и прохлада, для каждого есть место релакса. Приятно, что все в цветочках. Пахнет в воздухе морем.
А в номерах чисто, все новое, качественное и со вкусом. Видео вечерней подсветки выложили в соцсетях, так нас забомбили друзья вопросами....где это мы отдыхали. И кто уже успел от наших рекомендаций посетить эту виллу, остались довольные.
Приятно, что в нашем городе есть такая классная вилла для пар, друзей и семей.

Михаил (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.23 Июня 2020

Отличный новый отель в Затоке. Красивые номера, современные зоны отдыха, бассейн и парковка бесплатная. Рядом ресторан Чайка, там цены приемлемые и очень вкусно. Севетую отдыхать парам и семьям с детьми.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Villa Shell:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Villa Shell:
ул.Виноградная, 3в, Центральный, Затока, Україна.
rakushka.zatoka@gmail.com
+380681219267 viber, whatsapp (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Villa Shell на карте Затока
Гостиницы и отели у Затоці