Пляжний комплекс «Каса-Бланка» розташований на першій лінії моря екологічно чистої частини курорту Затока в Одеській області – Будакській косі.
Широкий спектр категорій номерів та місткістю від 2-х до 8 осіб у різних цінових категоріях – можливість вибору сімейного чи групового відпочинку.
Номери обладнані:
"Стандарт" - комфортабельні меблі, холодильник, кондиціонер, телевізор з кабельним ТБ, письмовий стіл, широка тераса та виносні меблі на терасу.
"Стандарт покращений" - з видом на море. За своїми технічними характеристиками, він не поступиться попередньою категорією. Додатково - власний санвузол (подача гарячої та холодної води - цілодобово).
"Напівлюкс" з панорамним видом на море. На додаток до вищепереліченого технічного обладнання та меблювання додається ще
електрочайник.
Власний пляж із безкоштовними тапчанами, цілодобовим баром, спортивними майданчиками, дитячими гірками та іншими розвагами – все для наших гостей.
Комплексне харчування в ресторані, літній майданчик з різноманітним меню, алкогольний бар. Бажаєте самі приготувати шашлик? Мангальний майданчик у вашому розпорядженні. Дитячий майданчик та кімната для найменших - ви можете залишити дітей під наглядом наших аніматорів та приділити час відпочинку.
Сімейний відпочинок у тиші, пляжні вечірки біля моря, конкурси, кінозал на пляжі, анімація для дорослих та дітей – ми працюємо над вашим відпочинком.
За запитом надаємо послуги трансферу, екскурсії в Одесу, в дегустаційний зал Шабо, катання на яхті, автостоянка, що охороняється. Окремі умови для груп та знижки залежно від терміну відпочинку.

Часто задаваемые вопросы про Пляжний комплекс «Каса-Бланка» :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Приватний пляж, Екскурсії, дозвілля, Перша лінія

Фото Пляжний комплекс «Каса-Бланка»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Пляжний комплекс «Каса-Бланка»:

+ Додати відгук
Татьяна 31 Июля 2021

Побывала в очередной раз (8 год подряд )на этой замечательной базе отдыха !В этом году наконец-то появились краны при выходе из пляжа !Питание в столовой (в отличии от прошлого года ) -ОТЛИЧНОЕ (все вкусное, разнообразное, приветливые повара).Как всегда хочу поблагодарить администрацию (Юлию Алексеевну, Александра и девочек на ресепшене за теплый и радушный прием (все неисправности решались в течении 5 минут)! Территория ухоженная, (к сожалению, пропали хвойные., которые были посажены в прошлые года, но зато, теперь очень красивая клумба из разноцветных цветов, которая радует глаз! Территорию ежедневно убирали(чистили песок, проходили спецтехникой по дорожкам- и контролировала процесс лично директор базы -Раиса Петровна! Очень вкусная пицца, которую пекли в ресторане! Цены конечно, завышены на все, но это по желанию,,,,,,
Но, к сожалению, появились и минусы !
1-Шезлонги в одно из воскресений запретили давать в аренду, можно было только арендовать возле бара и лежать на расставленных(двигать к морю, и в сторону запретили)!!!!
2- За 19 дней пребывания на базе поменяли постель и полотенца всего 1 раз ,хотя в предыдущие года, каждые 5 дней предлагали уборку, смену полотенец и постельного белья, видно поменялся ответственный за смену и уборку (это было не только у нас, и у многих других)!Я надеюсь , руководство примет меры и проведет работу с ответственным за уборку, и больше такого не повторится! Это единственные минусы, к чему можно придраться в этом году !Не смотря ни на что ,отдых был замечательный!
Каса-Бланка!! - до встречи в следующем году!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пляжний комплекс «Каса-Бланка»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пляжний комплекс «Каса-Бланка»:
ул. Приморская, 123-Г, Будакская коса, Затока, Україна.
casa.blanca.zatoka1@gmail.com
+380638077537 , +380683250330 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Пляжний комплекс «Каса-Бланка» на карте Затока
Пансионаты и базы отдыха у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: