"Олександрівська садиба" розташована на Кароліно-Бугазі (ЖД станція «Студентська») в закритому котеджному селищі «Веснянка». До послуг відпочиваючих пропонуються 2-х, 3-х і 4-х місцеві номери в 4-х поверховому будинку. На території є кілька кухонь, так само є номери з особистої кухнею. Навколо будинку – чудесний сад, квітник, затишні альтанки, мангалтные, де є можливість випити уранішню каву або вечірній чай під розкидистим дубом або побалувати себе шашличком.Так само є дитячий майданчик і батут.
Зона відпочинку в селищі «Веснянке» являє собою комплекс сучасних котеджів і міні-готелів, частина з яких здається цілий рік. Відпочиваючі перший раз потрапили сюди називають котеджне селище «Веснянка» не інакше як – «райським куточком». І дійсно, чистота і затишок, гарний ландшафтний дизайн і морське повітря створюють атмосферу, максимально сприяє відпочинку.
Поряд з котеджним селищем «Веснянка» розташовані магазини та торгові намети, міні-ринок, зупинка електричок (ЖД станція «Студентська») та маршрутних таксі (№601 Одеса - Кароліно-Бугаз). Крім того, відпочиваючі котеджного селища «Веснянка» можуть скористатися інфраструктурою знаходяться поруч баз відпочинку «Шураві» і «Чайка», а саме: спортивними та дитячими майданчиками, столами для настільного тенісу і більярда, волейбольними і футбольними майданчиками, басейном, компютерним залом та ін

Якщо Ви захочете провести вечір у розважальному закладі або в нічному клубі, то Вам знадобиться не більше 15-ти хвилин, щоб доїхати на маршрутному таксі/електричці/автомобілі в Затоку. Діставшись до станції Лиманської (Лиманський район Затоки) до Ваших послуг будуть: Аквапарк і Луна-парк, кафе і ресторани, нічні клуби і дискотеки. Назад можна повернутися на таксі або ж першої ранкової маршруткою/електричкою.

Відстань до пляжу 10-15 хвилин спокійної ходьби (через територію БО «Чайка»). Пляж широкий, піщаний, з пологим морським дном, зручним і безпечним для купання.

По приїзду Вас зустріне привітна господиня, яка докладе всіх зусиль, щоб відпочинок Вам сподобався і на наступне літо Ви знову відвідали наш «райський куточок».

Фото Олександрівська садиба

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Олександрівська садиба:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Олександрівська садиба:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Олександрівська садиба:
Каролино-Бугаз, станция Студенческая,16 Веснянка,15, Затока, Україна.
galline33381@gmail.com
+380976821735 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Олександрівська садиба на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: