Готель «Соборний» – це сучасний чотириповерховий будинок з автономною системою опалення та вентиляції, яке розташоване в самому центрі міста Запорожьев безпосередній близькості від залізничного та авто вокзалу.

Перший поверх готелю — просторий хол і затишний зал для сніданків. Цокольний поверх — велика сауна з басейном і окремою кімнатою для масажу. Другий, третій і четвертий поверхи — 16 номерів різних категорій.

Готельний комплекс «Соборний», включаючи сауну, працює цілодобово. Для Вашого спокою і зручності при готелі є закрита автостоянка.

Номери складаються із затишних кімнат з панорамними вікнами та ванною. У них є дзеркальна шафа-купе, ліжка з ортопедичним матрацом, кавовий столик, крісло, телевізор (51 канал), міні-бар, телефон, доступ в Інтернет, приліжкові тумбочки, журнальні столики, сейф.

З 10.00 до 22.00 ресторан готелю «Соборний» надає послуги конференц-сервісу. Зал місткістю 25 чоловік чудово підходить для проведення ділових заходів, конференцій, семінарів та тренінгів.

Помещениеоборудовано плазмою, фліп-чартом і бездротовим інтернетом. Кава-брейк ідеально впишеться в загальну атмосферу заходу, а обіди та вечері будуть відповідати вашим побажанням і смакам.

Часто задаваемые вопросы про Готель Соборний :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Харчування, Паркування, Конференц зал
  • від 690 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Соборний

від 690 грн. за номер

Фото Готель Соборний

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Соборний:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Соборний:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Соборний:
проспект Соборный, 28, Запоріжжя, Україна.
info@soborniy.zp.ua
+380676182521 , +380660734431 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Соборний на карте Запоріжжя
Гостиницы и отели у Запоріжжі

Ще готелі та пансіонати у Запоріжжі: