приватний котедж "Релакс", що знаходиться в центрі міста біля річки, недалеко авто і жд вокзал, ліс, вид на гори, 30 км до гірськолижного курорту "Буковель".

Котедж для компанії 6-9 осіб.

3 спальні, 3 санвузли, кімната для відпочинку, в спальнях TV, чиста і виглажена постільна білизна та рушники, є кухня (плита, духовка, чайник, холодильник, весь посуд), у дворі велика альтанка (беседка) з мангалом, піччю та столами для великої компанії, стоянка для авто, WI-FI.

Котедж славиться чистотою, порядком і сімейним теплом!!!Зазвичай, наші туристи стають членами нашої сімї!!!
Любимо і чекаємо Вас!

Часто задаваемые вопросы про Котедж Релакс Яремче :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Паркування
  • Ціна за котедж (6-9 осіб) - 1500 - 2500 грн/добу При бронюванні на 5 днів знижка -10% Мінімальний термін здачі - 3 доби!!!

Ціни на проживання у Котедж Релакс Яремче

Ціна за котедж (6-9 осіб) - 1500 - 2500 грн/добу

При бронюванні на 5 днів знижка -10%

Мінімальний термін здачі - 3 доби!!!

Фото Котедж Релакс Яремче

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Котедж Релакс Яремче:

+ Додати відгук
Виктор 18 Июля 2021

Відпочивали першій половині липня, це вже був другий відпочинок тут, перший раз відпочивали на початку вересня 2020 р. Все дуже ідеально! Центр міста, все поруч: ринок, кафе, магазини. До річки 3-4 хвилини та дуже гарні краєвиди. У будинку затишно, чистота на вищому рівні, є все необхідне для комфорту, можна самим готувати, кухня, як і альтанка обладнані усім необхідним, чиста, простора та закрита територія, привітні та доброзичливі господарі, завжди порадять та дадуть відповідь щодо екскурсій, місць відпочинку та дороги. Дуже вдячні господарям Тетяні та Мирославу!!! Рекомендую усім відпочинок тут!!!
Отдыхали первой половине июля, это был второй отдых здесь, первый раз отдыхали в начале сентября 2020 г. Все очень идеально! Центр города, все рядом: рынок, кафе, магазины. К реке 3-4 минуты и очень красивые виды. В доме уютно, чистота на высшем уровне, есть все необходимое для комфорта, можно самим готовить, кухня, как и беседка оборудованы всем необходимым, чистая, просторная и закрытая территория, приветливые и доброжелательные хозяева, всегда посоветуют и ответят по поводу экскурсий, мест отдыха и дороги. Очень благодарны хозяевам Татьяне и Мирославу!!! Рекомендую всем отдых здесь!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Котедж Релакс Яремче:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Котедж Релакс Яремче:
вул. Курортна, Яремче, Україна.
sianochks89@gmail.com
+380677786520 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Котедж Релакс Яремче на карте Яремче
Частный сектор и мини-пансионаты у Яремче

Ще готелі та пансіонати у Яремче: