Винний дім Гігінеішвілі

Опис:

Шлях відомого у Вінницькій області бізнесмена і будівельника в виноробстві почався з простого хобі, а зараз став справжньою справою життя. Завдяки грузинським корінням Володимир Гигинеишвили завжди добре розбирався в вині, а 10 років тому захопився виноробством і з притаманною йому енергією взявся за справу. На своїй ділянці в мальовничому селі Корделівка побудував винний підвал, який заповнив вином, виготовленим його друзями з Криму, Грузії та Одеси. Коли вина закінчилися, Володимир Гигинеишвили вирішив зробити ще більше вина сам. Саме тоді доля і звела його з головою Спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття Олександром Ковачем. Тандем двох закоханих в свою справу людей дав імпульс до розвитку виноробства на Вінничині.

     Винні підвали виросли настільки, що трансформувалися в оснащені за останнім словом техніки виноробню, лабораторію і сховище. У перспективі Володимир Гигинеишвили збирається вирощувати власний виноград в південних регіонах Вінницькій області. А для того, щоб уже зараз ніжні, свіжі і пахучі, зроблені з любов'ю вина «Винного дому Гигинеишвили» могли пробувати інші вінничани та гості міста, винороб отримав відповідну ліцензію.

Зараз на виноробню організовіваются єкскурсіі, а купити крафтового вино можна у фірмовому магазині у Вінниці або через Інтернет.

Страница в каталоге предприятий: «Винный дом Гигинеишвили»

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири в Вінниці

Інші пам'ятки поруч: