Увага! З червня 2021 року відкрито курортний сезон в селищі міського типу Урзуф (Донецька область), пропонуються затишні кімнати, номери з кондиціонерами, всі умови комфортного проживання і гарного відпочинку.

Приватний міні-пансіонат «На Курортній» знаходиться в Урзуфі, на вулиці з однойменною назвою, в 200 метрах від берега Азовського моря. Пансіонат має комфортабельні номери, і невелику доглянуту територію, яка має в своєму розпорядженні для спокійного сімейного відпочинку. Від пансіонату до центру селища 5-10 хвилин ходьби.

• Номери «Люкс»: однокімнатні з окремим входом і обладнані сучасними меблями, двоспальним ліжком, диваном, є кондиціонер, телевізор, холодильник, душовою кабіной.Санузел суміщений, гаряча, холодна вода подається цілодобово.


• Номери «Економ» 2-х, 3-х і 4-х місцеві, однокімнатні. Номери обладнані сучасними меблями, односпальним та двоспальним ліжком, є телевізор і вентилятор. Санвузол і душ у дворі міні пансіонату. Холодна і гаряча вода подається цілодобово.

Для номерів «Економ» облаштовано окрему кухня з кухонними меблями, повним набором необхідного посуду і кухонного інвентарю. Установлена ​​газова і мікрохвильова печі, мийка з холодною і гарячою водою, два великих холодильника, є обідній стіл.

Харчування: самостійне приготування їжі.

Послуги та інфраструктура: для кожного номера у дворі є пластикові меблі. Є стаціонарний мангал з набором шампурів для приготування шашлику та барбекю, безкоштовна стоянка на 5 автомобілей.Імеется безкоштовний інтернет Wi-Fi Пансіонат має закриту територію, ведеться цілодобове відеоспостереження.

Часто задаваемые вопросы про Приватний міні-пансіонат «На Курортній» :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Паркування

Фото Приватний міні-пансіонат «На Курорт...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Приватний міні-пансіонат «На Курортній»:

+ Додати відгук
20 Июля 2021

Все отлично!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Приватний міні-пансіонат «На Курортній»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Приватний міні-пансіонат «На Курортній»:
Урзуф, Україна
+380502601229 Рита (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Приватний міні-пансіонат «На Курортній» на карте Урзуф
Частный сектор и мини-пансионаты в Урзуфі

Ще готелі та пансіонати в Урзуфі: