Пивний двір WEELyki BEERky

Опис:

Історія нашої пивоварні розпочалась в 2009 році. Варто сказати, що сьогоднішній пивоварні передувала інша пивоварня в м.Тернопіль, яка, в свою чергу, називалась "ТАРПАН". Вона проіснувала 5 років з 2003 по 2008 рік. Саме тоді появилась ідея винесення пивоварні за межі міської зони, так як ведення господарської діяльності в місті є дещо складнішим і обмеженим в порівнянні з місциною віддаленою від багатоповерхівок. В 2008 році пивоварня "Тарпан" отримала нового господаря, тоді змінила свою назву, а з часом і зовсім припинила своє існування, як пивоварня.

Через рік було закладено перші камені у фундаменти майбутньої пивоварні. Розпочався кропіткий шлях зведення частини приміщень і встановлення обладнання нашої нової пивоварні. Далі появилось перше пиво, яке на початках споживалось лише вузьким колом людей. В це коло, в основному, потрапляли друзі та рідня нашої сім'ї. Так як дане підприємство є сімейним підрядом. 

І лише весною 2012 року було принято рішення пустити продукт нашої пивоварні в маси. Просуванню продукту сприяло розташування нашої пивоварні обабіч дороги. Перші цілі були не надто амбітними і хотілось розширити коло тих людей, які споживають наше пиво. На той час ми вже були готові пропонувати наш продукт подорожнім, що проїжджали повз нашу пивоварню.

Раді вас бачити за адресою: Об'їзна смт. Великі Бірки, Тернопільський р-н, Тернопільська обл.

Страница в каталоге предприятий: Пивной двор WEELyki BEERky

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири у Тернополі

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: