Якщо ви хочете відпочити біля моря, гостьовий комплекс «Меотида» те, що вам потрібно.

Від найдальшого Гостьового корпусу до кромки води відстань становить 100 метрів.

На великій, доглянутій території є зручна зона паркування, wi-fi, дитячий майданчик, дитячий кінотеатр, мангальна зона, поле для міні футболу, кафе, великі дитячі та дорослі басейни. Біля басейнів велика тераса із шезлонгами.

Три корпуси: Marine, Family та Comfort із просторими комфортабельними номерами з усіма зручностями до 4 осіб.

У корпусі Marine є два типи номерів , які відрізняються за розміром та оснащенням. терас для відпочинку. Все з видом на море.
У номерах є зона міні-кухні з посудом, мікрохвильовою піччю, чайником, холодильником і мультиваркою, в якій можна готувати на терасі, кондиціонер, телевізор, два двоспальні ліжка, великий санвузол з гарячою та холодною водою.

] Сімейний корпус тому так і називається так як з терас для відпочинку номерів 1 і 2 поверхів зручно спостерігати за дітьми, які грають на дитячому майданчику і купаються в басейні.
Комплектація номерів аналогічна, як у Морському корпусі за винятком мультиварки. Проживаючи в цих номерах, приготування їжі дозволено тільки в окремій кухні. У номерах можуть розміститися до 4 осіб.

На третьому поверсі цього будинку є кімната з 3-місним розміщенням, а також двокімнатна шестимісна кімната з просторими терасами.
Номери укомплектовані ліжками, кондиціонером, комодом та телевізором. В номерах есть зона мини-кухни с посудой, микроволновой печью, чайником, холодильником и мультиваркой.

Если вы не хотите жить непосредственно на берегу, вы можете разместиться в Комфортном корпусе, с террас которого открывается потрясающий вид на море, поля та Кирилівку вдалині.
У цьому корпусі найбільші номери та санвузол. В іншому, комплектація номерів така сама, як у Морському корпусі. Розміщення в номерах до 4 осіб.
Дачний будиночок біля моря з окремою зеленою територією в дві соті га, на якій ростуть сосни та ялівці, своєю мангальною та обідньою зоною, зоною відпочинку з лежанкою та двома шезлонгами, гамаком. Будиночок має свій санвузол, кімнату-студію, в якій є кухонна зона з необхідним посудом, холодильником, мікрохвильовою піччю, індукційною піччю, телевізором, комодом, двоспальним та односпальним ліжком, кондиціонером, та спальню з двоспальним ліжком, телевізором та зручною стійкою-веш речей.В будиночку можуть розміститися до 5 чоловік.

Новинка сезону 2022 - номер "Relax" . Трикімнатний номер площею 50 кв. з кухнею-вітальнею та двома спальнями. У вітальні є розкладний диван, в кожній спальні є двоспальне ліжко. Номер оснащений усіма зручностями, знаходиться на другому поверсі, завдяки чому на його великій терасі відкривається чудовий вид на море. Розміщення в номері до 6-ти чоловік.

Якщо ви любите свіжий морський бриз та яскраві зірки, приїжджайте до нас.
І ми будемо раді, якщо подаруємо вам щастя від спілкування з морем!
Ми любимо своїх гостей!


Телефонуйте нам, ми відповімо на всі питання, що Вас цікавлять.
Ми є в Viber та Whatsapp.


Територія ГК "Меотида", Степанівка перша:


Відео Пляж Степанівки першої:

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий комплекс "Меотида" :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Кухня в номері

Фото Гостьовий комплекс "Меотида&qu...

 
Адреса і телефон Гостьовий комплекс "Меотида":
ул. Береговая 54к, Степанівка Перша, Україна.
st_meotida@ukr.net
+380507263471 , +380507263473 , +380684221621 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий комплекс "Меотида" на карте Степанівка Перша
Частный сектор и мини-пансионаты у Степанівці Першої