Ми відкрили перший туристичний хостел - готель в Карпатах - DREAM Hostel Carpathians Rakhiv!
Рахів є самим високогірним районним центром у українських Карпатах і України в цілому. Територіально він знаходиться в північно-східній частині Закарпатської області, у гірській улоговині. Висота над рівнем моря у цій місцевості становить 430 м.
DREAM Hostel Carpathians Rakhiv знаходиться в центрі Рахова (вул. Карпатська, 8а) на березі гірської річки Тиса, в 4 хвилинах ходьби від залізничного вокзалу і автовокзалу.
Хостел підійде людям, яким подобається активний відпочинок, адже всього лише в 500 метрах від хостелу починаються справжні гори, в яку сторону ти не подивишся, скрізь мальовничі простори Карпат.
На сьогоднішній день в хостелі 11 номерів:
1) 6 місцеві загальні номера;
2) 6 місцевий жіночий номер;
3) 4 місцеві загальні номера;
4) 2 місцевий приватний номер (з спільним санвузлом)
5) 2 місцеві приватні номери (з власним санвузлом)
6) 4 місний сімейний номер (з власним санвузлом), в якому знаходиться велике двоспальне ліжко і комфортне ліжко двоярусне.
7) 8 місцевий загальний номер.
Хостел в цілому зможе прийняти 46 осіб. Ціни на номери починаються від 80 грн., На приватні номери з власним сан. вузлом - 300 грн.
У хостелі є велика кухня, де можна приготувати і підігріти їжу самостійно. На території готелю знаходиться кафе-їдальня, де можна скуштувати місцеву (Закарпатську і карпатської) кухню, і це зовсім не дорого, а ввечері в барбекю-зоні в зручних альтанках з'їсти смачний шашлик, який можна приготувати самостійно або замовити в нашому кафе . На території хостелу знаходиться закрита стоянка для автомобілів і велосипедів.
Родзинкою хостелу буде наявність цілого спектру додаткових послуг для туристів. Кожен гість зможе знайти карпатську послугу на будь-який смак за дуже прийнятними цінами. Наприклад, екскурсія на Говерлу варто 275 грн. з людини. У цю ціну включено трансфер від хостелу до підніжжя гори і назад, підйом на вершину Говерли з досвідченим гідом, невеликий сюрприз на вершині. Або кінна прогулянка по горах і лугами - 2:00 - 250 грн., 3:00 - 300 грн. Для гостей хостелу ми підготували найкращі ціни)
Як дістатися у DREAM Hostel Carpathians Rakhiv?
Найлегше дістатися до Рахова прямим поїздом з основних міст України - Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Вінниця, Хмельницький. Наприклад, плацкартний квиток з Києва до Рахів коштувати 138,46 грн. Або дістатися поїздом до Івано-Франківська, пересісти в автобус і доїхати за 3,5 години до хостелу.
DREAM Hostel Carpathians Rakhiv запрошує вас разом з нами насолодитися прекрасними краєвидами карпатських гір, подихати чистим гірським повітрям, випити трав'яний карпатський чай і відпочити від галасливого мегаполісу.

Ціни на проживання у DREAM Hostel Carpathian Rakhiv/ДРІМ Хостел Рахів

Ціни на номери починаються від 80 грн., На приватні номери з власним сан. вузлом - 300 грн.

Фото DREAM Hostel Carpathian Rakhiv/ДРІМ...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про DREAM Hostel Carpathian Rakhiv/ДРІМ Хостел Рахів:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка DREAM Hostel Carpathian Rakhiv/ДРІМ Хостел Рахів:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон DREAM Hostel Carpathian Rakhiv/ДРІМ Хостел Рахів:
Карпатская, 8а, Рахів, Україна.
rakhiv@dream-hostels.com
+380731221414 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
DREAM Hostel Carpathian Rakhiv/ДРІМ Хостел Рахів на карте Рахів
Хостелы у Рахові

Ще готелі та пансіонати у Рахові: