Влітку WOL.121 - лайфстайл-готель на березі моря. Взимку - це будинок, в якому можна зняти апартаменти на кілька місяців, спробувати життя біля моря, працювати в коворкінгу на верхньому поверсі, знаходити однодумців, займатися спортом і класно проводити час.
1. ОУПЕН СПАКЕС - Розмір: 25 м2. На одного чи двох? Апартаменти студії ретельно продумані для будь-якої ситуації. Сучасний дизайн, яскраві акценти, повністю укомплектована кухня та робоче місце, за яким ти будеш по-справжньому ефективним. Велике ліжко та blackout штори не дозволять відволікти тебе від міцного сну.
2. СПАКЕС - Розмір: 35 м2. Що може бути краще за однокімнатні апартаменти? Лише двокімнатні. Ідеальне місце для відпочинку після насиченого дня. Сучасний дизайн, яскраві акценти, повністю укомплектована кухня та робоче місце, за яким ти будеш по-справжньому ефективним. Велике ліжко та blackout штори не дозволять відволікти тебе від міцного сну.
3. ДАБЛ СПАКЕС Розмір: 60 м2. я, два, три. А сюди можна заїхати навіть із друзями. Апартаменти з 2-ма окремими спальнями в сучасному стилі повністю укомплектовані для комфортного проживання пари, сім'ї або друзів. Сучасний дизайн, яскраві акценти, повністю укомплектована кухня та робоче місце, за яким ти будеш по-справжньому ефективним. Велике ліжко і blackout штори не дозволять відволікти тебе від міцного сну.
Extras:
тренажерний зал - безкоштовно

Часто задаваемые вопросы про WOL121 :

  • Вигоди в номері, Харчування, Конференц зал, Кухня в номері

Фото WOL121

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про WOL121:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка WOL121:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон WOL121:
Фонтанская дорога, 121, Одеса, Україна.
hellowol121@gmail.com
+380961210055 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
WOL121 на карте Одеса
Гостиницы и отели в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: