Гостинний двір «Будинок Павлових» славиться не тільки своєю гостинністю, але і індивідуальним підходом до кожного клієнта. Ми знаємо, що потрібно саме Вам, тому готові запропонувати своїм гостям різні варіанти номерів в готелі - від затишного «люкси» для 2-3 осіб з усім необхідним для комфортного відпочинку, до розкішних апартаментів і бунгало в стилі бароко з вишуканою обстановкою і мальовничою панорамою моря. Номери всі різні, ніде нічого не повторюється. Розробкою дизайну, підбором інтерєру і колірної гами приміщень займалися кращі фахівці міста, робота яких полягала в тому, щоб зробити перебування гостей у нашому готелі максимально зручним і комфортним. Ми раді Вам запропонувати готельні номераи номери "Економ" класу. Готельні номери у денний времясуток можна зняти погодинно.2-х місний номер-150гр. за 3 години проживання.
В кожному з них встановлено двоспальне ліжко, холодильник, телевізор, кондиціонер, шафа і дві тумбочки, ванна кімната. У номері готелю Ви також знайдете два комплекти постільної білизни, фен, банні тапочки, посуд і столові прилади.
ДО послуг гостей прекрасні ресторани для проведення банкетів, корпоративів та різних урочистих заходів, територія з зонами барбекю, альтанками, дитячими майданчиками, чистим пляжем і різноманітними розважальними програмами, а також парковка і WI-FI.
Тільки для Вас вечори живої музики в ресторані «Павловський рай» і «Едем», по вихідним і святковим дням концертна та розважальна програма. У нас є міні-зоопарк, де живуть білі і чорні лебеді, білки, павичі, мавпи, папуги та інші звірі.

Ми знаходимося на самому березі Чорного моря, всього 25 метрів від моря.

Часто задаваемые вопросы про Гостинний Двір "Будинок Павлових" :

  • Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Перша лінія

Фото Гостинний Двір "Будинок Павлових"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 1

Відгуки про Гостинний Двір "Будинок Павлових":

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостинний Двір "Будинок Павлових":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостинний Двір "Будинок Павлових":
Николаевская дорога 168-Б, Лузановка, Одеса, Україна.
pavlovdom2017@ukr.net
+38 (048) 75845 67, +380504071059 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостинний Двір "Будинок Павлових" на карте Одеса
Пансионаты и базы отдыха в Одесі

Ще готелі та пансіонати в Одесі: