Винзавод «Винтрест»

Опис:

Винзавод "Винтрест" був побудований в 2005 році, в Овідіопольська районі Одеської області, в 25 км від центру Одеси і в 15 км від курортного міста Чорноморськ.

На заводі використовують сучасні технології для первинного і вторинного виноробства з використанням кращих сортів винограду і європейського обладнання. Ще в 19 столітті на землях сел. Веліконадольска трудився відомий одеський вчений К.Ротте, який висадив тут перші виноградні кущі. Саджанці були привезені з кращих плантацій Франції. У 1996 році сім'я Гулієвих взяла в оренду цю ділянку землі і почали розвивати виноробство в регіоні. Так, в 2005 році під Одесою був побудований сучасний завод виноробства, який випускає столові і шампанські вина під маркою "Вина Гулієвих". А в 2015 році була запущена нова лінія сортового вина під назвою "Grande Vallee".

На винзаводі Винтрест проводять оглядові екскурсії, в ході яких знайомлять з усіма етапами і тонкощами виробництва вина. Крім того, всі бажаючі можуть продігустіровать місцеві напої або купити кілька пляшок як сувенір.

Страница в каталоге предприятий: Винзавод "Винтрест"

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири в Одесі

Інші пам'ятки поруч: