Здаю дерев'яний будинок на березі річки Десна ( "Зачарована Десна Олександра Довженка"). Подобово / потижнево / довгостроково

СТОЛИЦЯ ЗАПОВІДНИКІВ ПІВНІЧНОЇ УКРАЇНИ - НОВОГРАД-СІВЕРСЬКИЙ, Чернігівської області, річка Десна. Місто зеленого туризму та маршрутів вихідного дня. Населення - 12 тисяч чоловік. Є батьківщиною екс-президента України Леоніда Кучми. Територія і річка Десна в цих місцях включені до складу 8 (восьми) заповідників - водних, біосферних, історичних і національних природних парків. Сплави на байдарках і сучасних плотах, риболовля (прямо біля будинку є місце для спуску катерів, човнів, катамаранів з авто-причепів в воду), пляжний відпочинок, піший туризм і велотуризм, оздоровлення дітей в екологічно чистих умовах з домашніми продуктами і козячим молоком, творчі надихаючі умови для художників і діячів мистецтв. У місті є кілька готелів включаючи готель класу 4 зірки для гостей. Також - музеї, парки і великий перелік пам'яток.

Будова являє собою 2-х поверховий будинок, загальна 160, житлова 120. Розташоване на високому березі над Десною з ідеальним видом на заливні луки до самого горизонту. На 1 поверсі = зал / кухня 25, кімната 25, суміщений санвузол 15, передпокій 15. На 2 поверх = дві спальні кімнати по 17. Спальні місця з ортопедичним матрацами 2 + 2 + 1 + 1 + 1. Є можливість додати 2 додаткових місця. Разом - для 7-9 чоловік. Вода в крані артезіанська з глибини 120 метрів, холодна / гаряча вода, бойлер, газплита, газове опалення, холодильник, пральна машина, душ + ванна + унітаз. Для любителів «еко-зручностей на природі» - поруч з будинком є ​​акуратний туалетному будиночок, з якого можна паралельно насолоджуватися видом на ліс і річку. Супутникове ТВ. Зв'язок / мобільний інтернет - Водафон 4G, Київстар 4G (40/20 МБ), Лайф 4G, Інтертелеком. 4G. Річка Десна і результативна рибалка в 1 хвилині ходьби, Пляж в 3 хвилинах ходьби. Поруч два продуктові магазини. До центру міста пішки 15 хвилин, на таксі 3 хвилин. У центрі міста цілодобовий продуктовий супермаркет АТБ, міський ринок, також готель 4 зірки для гостей і ряд ресторанів і кафе. Працює кілька цілодобових служб таксі - вартість поїздки по місту 30 грн (курс 1 дол = 27 грн).

Відстань Київ - Новгород Сіверський 330 км, найближчий районний центр - місто Шостка (22 км, 100 тис жителів). Добиратися (1) своїм автотранспортом - 4 години. Траси: (А) Київ-Кіпті (траса на Москву) -Кролевец-Шостка-Новгород-Сіверський - і відмінну якість покриття, або (Б) Київ-Чернігів-Мена-Сосниця-Новгород-Сіверський. (2) експрес поїздом Київ-Шостка (3.5 години) плюс таксі Шостка-НС (3) автобусом або маршртукамі Київ-НС-Київ від автвокзала, метро Чернігівська чи метро Лісова. (4) з пересадками маршрутками Київ-Чернігів плюс Чернігів-НС (4) Бла-Бла-Кар,

СТОЛИЦЯ ЗАПОВІДНИКІВ ПІВНІЧНОЇ УКРАЇНИ - НОВОГРАД-СІВЕРСЬКИЙ

Якщо проаналізувати список заповідників і національних природних парків які знаходяться на півночі України, приходиш до висновку що всі вони розташовані в околицях міста Новгород-Сіверський - одні з них на північ від міста, інші - на південь від міста або в самому місті. Справжня столиця заповідних місць. Перелік заповідників в списку, що нижче. І це всього 330 км від Києва по ідеальній автотрасі. Треба їхати дивитися!

1. Деснянський біосферний резерват
(Починаючи від Новгород-Сіверський Курорт і на північний схід)

2. Деснянсько-Старогутський національний природний парк (НПП, починаючи від Новгород-Сіверський Курорт і на північний схід)

3. Новгород-Сіверський історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім»

4. Мезинський національний природний парк (НПП) -

5. Мурав'ївській ландшафтний заказник

6. Регіональний ландшафтний парк «сеймський» -

7. Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» (Батурин)

8. Долину річки Десна включено до складу Ізмумрудной мережі Європи - території особливого природоохоронного значення.

9. Проектований національний природний парк "Подесіння" вздовж усього русла річки Десна

Екологічний туризм відкрито!

Беручи до уваги темпи зростання кількості туристів, невелике місто Новгород-Сіверський, Чернігівської області, (12 тис жителів) найближчими роками має всі шанси стати новим містом-курортом національного масштабу для України. За аналогією з німецькими Баден-Баден і Ахен, бельгійським містом-курортом Спа (10 тис жителів), чеським Карлови Вари (50 тис), кавказькими мінеральними водами, Желєзноводськ (25 тис), Єсентуками, Кисловодськом.

Новгород-Сіверський по своїм рекріаціонним можливостям перспективніше ніж Трускавець - в будь-який період року.

Які для цього у міста ресури:
- Найближчий від Києва повноцінний рекріаціонний курорт. Траса Київ-Шостка-Новгород-Сіверський тепер одна з найкращих швидкісних автотрас України - на відпочинок можна добратися своїм автомобілем, або поїздом Київ-Шостка, або автобусом.
- Готель єврокласу 4 зірки "Готель Слов'янський".
- Мінеральна вода "Остреч" з джерел сусіднього міста Мена.
- Екологічна чистота цього місця на висоті і це можна зрозуміти дізнавшись факт, що за часів СРСР Новгород-Сіверський сирзавод був генеральним постачальником молочної продукції в Москву виключно в Кремль. Для щоденної доставки свіжих продуктів в Москву існувала пряма жд гілка Новгород-Сіверський-Москва. На сьогоднішній день це підприємство продовжує випуск своєї високоякісної продукції.
- Річка Десна на сьогоднішній день є найчистішою річкою України. Вище за течією від міста і в безпосередній близькості є 3 пункту контролю якості річкової води. Тут чудова рибалка і пляжний відпочинок.
- В районі міста велику кількість джерел з кришталево чистою водою, серед них один з відомих під назвою "Фонтан", коли вода б'є з-під землі реальний фонтаном.
- Сплави на комфортабельних сучасних плотах і байдарках по Зачарований Десною залишать у вас яскраві спогади
- Національний природний парк "Подесіння" - заповідна територія уздовж річки Десна та її заток в районі міста, яка внесена до реєстрів ЮНЕСКО
- Деснянський біосферний резерват, луки, поля, озера і заплави з найчистішим повітрям
- Історико-культурний музей-заповідник "Слово о полку Ігоревім"
- Спасо-Преображенський чоловічий монастир
- в 30 км від міста розташований Мезинський Національний парк - "Мезинська Швейцарія"

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок Покровський :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Екскурсії, дозвілля
  • від 300 грн

Ціни на проживання у Гостьовий будинок Покровський

від 300 грн

Фото Гостьовий будинок Покровський

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Гостьовий будинок Покровський:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Гостьовий будинок Покровський:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок Покровський:
ул. Грушевского, 17, Новгород-Сіверський, Україна.
+380951807356 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок Покровський на карте Новгород-Сіверський
Дома у Новгород-Сіверському

Ще готелі та пансіонати у Новгород-Сіверському: