При плануванні відпустки в іншому місті важливо потурбуватися про вибір місця проживання. І в даному випадку перевагу варто віддавати місцях, які надають хороший сервіс, і одночасно з тим, їх послуги мають дешеву вартість. До числа таких приватних міні готелів у Могилів-Подільському з упевненістю можна віднести "Mini Hotel".

Наша готель була відкрита в 2005 році, готель "Mini Hotel" у Могилів-Подільському розташована в центральній частині міста. А значить, постояльці всього лише за кілька хвилин пішої прогулянки можуть дістатися не лише до цільових місць, але також до памяток і центру міста.

Це означає, що пропозиція від компанії «Mini Hotel» зацікавить тих, хто приїхав відпочити або для вирішення бізнес-питань.

Переваги розміщення в нашому готелі очевидні:

По-перше, вибір номерів. Ми зможемо знайти вільний номер для вас у приватному «Mini Hotel» у Могилів-Подільському навіть у тому випадку, якщо ви вирішите забронювати номер не завчасно, а безпосередньо в день заїзду (особливо зручно для спонтанного вікенду в нашому регіоні).
По-друге, наш готель «Mini Hotel» розташований в центральній частині міста. А тим, хто хоче присвятити максимум часу на знайомство з памятками, до душі доведеться наша приватний готель «Mini Hotel» в Могилів-Подільському.
по-третє, ми намагаємося зробити все можливе, щоб забезпечити комфорт для наших гостей. До Ваших послуг є зона для релаксу: російська лазня з віником і басейн у вигляді купальні, де ви проведете незабутній час.
І, що важливо, ціни на бронювання номерів в наших закладах цілком доступні!

Ціна на проживання вас приємно здивує!
В нашому готелі «Mini Hotel» в місті Могилів-Подільський низькі ціни на розміщення, але при цьому ми гарантуємо, що кожен з гостей залишиться задоволений ситуацією у нас.

це Повязано з тим, що в Могилів - Подільському в готелі «Mini Hotel»:

Встановлено сучасні меблі та нова сантехніка.
Є доступ до мережі Wi-Fi.
Затишна і приємна атмосфера. в оточення гірських пейзажів і дзюрчання протікає поруч, що занурить Вас розслаблюючу ауру комфорту від буденних турбот.
Замовити або забронювати номер у готелі в Могилів-Подільському можна, звязавшись з нашим адміністратором по телефону, електронній пошті!

Часто задаваемые вопросы про готель "Mini Hotel" :

  • Басейн, Баня/Сауна, Інтернет

Фото готель "Mini Hotel"

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про готель "Mini Hotel":

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка готель "Mini Hotel":
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон готель "Mini Hotel":
ул. Карповская, 13 , Могилів-Подільський, Україна.
hotelminikarp@gmail.com
+380967685289 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
готель "Mini Hotel" на карте Могилів-Подільський
Гостиницы и отели у Могилів-Подільському

Ще готелі та пансіонати у Могилів-Подільському: