Село-курортБелосарайская Коса
( улицаНовая, 1-б) МангушскогорайонаДонецкой області.
Відстань до благоустроєного пляжу Азовського моря, обєктів рекреації, території орнітологічного заповідника -
200-300 метрів.
Село оголошено ландшафтним заказником.
Мета агрооселі «Агідель»: надати возможностьотдыхающим пожити, повернувшись до першоджерел, де панує краса прилеглих пейзажів,пляжу і заповідника, і отсутствуютстрессыи суєта.
Основна ідея - запропонувати відпочиваючим комфортне проживання, здорове харчування, організацію цікавих пішохідних, велосипедних, морських екскурсій, подорожей і розваг,ознайомити з сельскимитрадициями,культурою,народнымипромыслами і секретамиизготовления молочних продуктів.Желающиесмогут научитьсяплести изделияиз лози, збирати лекарственныетравыиягоды,брати участь у народних обрядах, гуляннях, малювати місцеві ландшафти.
Перевага і місія агрооселі -оздоровитьсвоих гостей духовно і фізично.

• Розміщення.
Незважаючи на життя в селі,багато гості не можуть відмовитися від благ цивілізації, тому обеспеченоналичие в номерах санвузли, телевізора, холодильника,Інтернету і т. д. Крім того, для гостейсозданы зелені майданчики для ігор на повітрі,альтанки,мангали,индивидуальныеверанды, изолированныекрестьянскимплетнем.Номераделятся: поколичествумест (двомісні ( 330 грн), тримісні ( 450 грн.), чотиримісні - 500 грн.)
• Харчування
Вэкокафеполезной та смачної їжі. Для бажаючих на выборорганизовано одне - двох-трьох-разове харчування ( сніданок-40 грн, обід - 60 грн., вечеря - 50 грн.) Предлагаетсясистема «комплексних обідів» і «за замовленням» згідно меню.Для приготування їжі будуть використовуватися екологічно чисті продукти,закупаемыена місцевому господарстві, фермі (молоко, молокопродукти, мясо), овочами, фруктами, ягодами і зеленню обеспечатсоседи, які це вирощують,а також виловлену в морі рибу доставлять місцеві рибалки.
Фитобарвыполняетрольдополнительной опції до екокафе: молочні коктейлі з домашнього молока і натуральних сиропів, фірмове морозиво з полуницею,малиною, ожиною,чорної смородини,чай із різнотравя, натуральна кава,фреші,смузі, домашниесоки і компоти.
• Програма.
Агроусадьбабудет провідником активного і здоровогоотдыха: з колективними спортивними играмимежду гостями,квестами,організацією походів по окрестностямсцелью збору ягід і лікарських трав, відвідування орнітологічного заповідника. Програма включатиме розваги на будь-який смак.Провідники-гидывелопоходови пішохідних екскурсій будутподдерживать гарний настрій гостей. У вечірній час буде чаювання цілющими травами изтуристскогокотелка, гра на гітарі, танці під пісні, аматорські виступи, розповіді біля багаття про історію села.

Часто задаваемые вопросы про Агросадиба "Агідель" з экокафе і фітобаром :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Харчування, Екскурсії, дозвілля

Фото Агросадиба "Агідель" з экокафе і фі...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Агросадиба "Агідель" з экокафе і фітобаром:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Агросадиба "Агідель" з экокафе і фітобаром:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Агросадиба "Агідель" з экокафе і фітобаром:
улица Новая, 1-б, 2-й спуск, Мелекіно, Україна.
fortune922992@gmail.com
+380950744161 , VIBER: +380713767504 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Агросадиба "Агідель" з экокафе і фітобаром на карте Мелекіно
Частный сектор и мини-пансионаты в Мелекіно

Ще готелі та пансіонати в Мелекіно: