Нота Бене Лофт - новий заклад від засновників вже відомого у Львові готелю Нота Бене, який встиг завоювати прихильність мандрівників майже у всіх куточках світу.

Готель розташований в самому серці ділового і громадського життя міста. Завдяки зручному транспортному сполученню можна з легкістю дістатися до будь-якої точки міста, відстань до центру Львова - 3 км, до залізничного вокзалу - 1 км.

ДО послуг гостей 22 затишних номери різного рівня комфорту: «стандарт», «покращений» і «напівлюкс». Інтерєр готелю виконаний в сірих тонах і стилізований під легкий лофт. Стильні елементи декору та композиції з картин додають особливого настрою і затишку. Номери обладнані всім необхідним для комфортного відпочинку: зручне ліжко, телевізор, супутникове ТБ, кондиціонер, телефон і простора ванна кімната з феном і засобами гігієни.

Нота Бене Лофт - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і якісний сервіс за розумною ціною. Професійний персонал і відмінне обслуговування зроблять ваш відпочинок максимально комфортним і безтурботним.

ДО послуг гостей цілодобова рецепція, камера зберігання багажу, трансфер з аеропорту / вокзалу і швидкісний Wi-Fi.

Часто задаваемые вопросы про Нота Бене Лофт :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Трансфер

Фото Нота Бене Лофт

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Нота Бене Лофт:

+ Додати відгук
Анастасія (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.24 Апреля 2019

Дуже гарний затишний готель, наступного разу приїду сюди знову :)

Виктор (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.24 Апреля 2019

Хорошие номера, чисто, уютно, комфортно. Вкусный и разнообразный завтрак. Удобное расположение – в 10 минутах от жд вокзал.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Нота Бене Лофт:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Нота Бене Лофт:
ул. Пастернака, 7, Львів, Україна.
loft@notabenehotel.com
+380504401533 (Viber) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Нота Бене Лофт на карте Львів
Гостиницы и отели у Львові

Ще готелі та пансіонати у Львові: