Котеджі «Софія-Азов» запрошують провести свій відпочинок на теплому Азовському морі. У нас ви можете чудово провести час з сім'єю і друзями, набратися сил, поправити здоров'я і просто позасмагати під ласкавим сонцем і купуватися в теплому морі.

У п'яти хвилинах ходьби від котеджів знаходиться великий ринок, кафе, банкомат, аптека , басейн.
на пляжі є шезлонги, тіньові навіси, дитячий майданчик, бар.

Котеджі «Софія-Азов» знаходяться на Косі Пересип і пропонують своїм відпочивальникам номера категорії класу люкс і напівлюкс з новим ремонтом і всіма зручностями.

🟢 Люкс 3-х місцевий - двоспальне і односпальне ліжка, холодильник, чайник, кондиціонер, СВ-піч, ТБ, комплекти постільної білизни та рушників, посуд, повноцінно обладнана кухня, санвузол і душ з подачею прісної гарячої та холодної води цілодобово.

🟢 Люкс 6-ти місний двокімнатний - в кожній кімнаті двоспальне і односпальне ліжка, холодильник, чайник, кондиціонер, СВ-піч, ТБ, комплекти постільної білизни та рушників, посуд, повноцінно обладнана кухня, санвузол з подачею прісної гарячої та холодної води цілодобово.

🟢 Напівлюкс 3-х місцевий - двоспальне і односпальне ліжка, холодильник, чайник, кондиціонер, СВ-піч, ТБ, комплекти постільної білизни та рушників, посуд, повноцінно обладнана кухня, санвузол і душ з подачею прісної гарячої та холодної води цілодобово на 2 номери.

🟢 Напівлюкс 4-х місцевий - двоспальне ідве односпальні ліжка, холодильник, чайник, кондиціонер, СВ-піч, ТБ, комплекти постільної білизни і рушників, посуд а, повноцінно обладнана кухня, санвузол і душ з подачею прісної гарячої та холодної води цілодобово на 2 номери.

На території є дитячий майданчик, безкоштовна стоянка, кафе з дуже смачною домашньою їжею і ароматною випічкою за дуже доступними цінами, а також бар, де ви можете спробувати чудові молочні коктейлі, лимонад, морозиво, солодощі. У барі широкий вибір алкогольних напоїв та коктейлів на будь-який смак.

Мангали, шампури, решітки для барбекю надаються безкоштовно.

Якщо ви хочете провести свій відпочинок незабутньо і якісно-тоді вам до нас! Будемо раді бачити вас у нас в гостях!

Часто задаваемые вопросы про Котеджі «Софія-Азов» :

  • Вигоди в номері, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Кухня в номері
  • АКЦІЯ !!! При ранньому бронюванні і передоплатою за першу добу проживання-знижка до 40 відсотків !!! Вартість номерів від 450 грн до 1000 грн в залежності від дати, кількості днів і кількості мешканців у номері! Для постійних клієнтів та при ранньому бронюванні діють знижки!

Ціни на проживання у Котеджі «Софія-Азов»

АКЦІЯ !!!
При ранньому бронюванні і передоплатою за першу добу проживання-знижка до 40 відсотків !!!


Вартість номерів від 450 грн до 1000 грн
в залежності від дати, кількості днів і кількості мешканців у номері!
Для постійних клієнтів та при ранньому бронюванні діють знижки!

Фото Котеджі «Софія-Азов»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Котеджі «Софія-Азов»:

+ Додати відгук
Ирина 25 Августа 2021

Отдохнули просто замечательно!Рядом есть все необходимое-магазины,аптеки,рынок,развлечения.Номер,где жили,полностью соответствует фото и описанию.В номерах все новое,чистое.Отдельная благодарность администрации-ненавязчивая,но всегда отзывчивая.Администратор Катерина всегда быстро и компетентно решает любой вопрос и проблему.Море рядом,возле каждого номера есть беседка для отдыха,для детей есть качели.На базе есть кафе и бар.В общем отдыхом довольны,ждите снова на отдых

Оксана 12 Августа 2021

Отдыхали в июле этого года всей семьёй в номере люкс!Все очень понравилось,в номере чисто,уютно,есть кухонная зона.Хозяйки-Юля и Катя очень приветливые и внимательные .Вода в номерах всегда пресная вода.Возле каждого дома есть беседки,места всем хватает.Пляж широкий и чистый.Особенно хочу отметить кафе с домашней кухней на территории. Там всегда свежая выпечка,вкусная еда.Обязательно сюда вернемся!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Котеджі «Софія-Азов»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Котеджі «Софія-Азов»:
Коса Пересыпь, 79, Кирилівка, Україна.
vitaman2013laz@gmail.com
+380673388683 , +380682122658 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Котеджі «Софія-Азов» на карте Кирилівка
Частный сектор и мини-пансионаты у Кирилівці , Коттеджи и виллы у Кирилівці