Наш готель в Києві пропонує гостям спокійну, доброзичливу атмосферу в унікальній, вишуканій обстановці. Далеко від шуму і суєти центру міста, і все ж всього в декількох хвилинах їзди на автобусі або автомобілі від самих захоплюючих памяток Києва. У нашому київському готелі панує тиха і затишна обстановка з усіма зручностями, які Вам можуть знадобитися для приємного відпочинку.

У нас дуже зручні ліжка з високоякісними матрацами, щоб забезпечити спокійний нічний відпочинок. Наші номери оснащені кондиціонерами, усіма необхідними зручностями, безкоштовним Wi-Fi) та кабельним телебаченням. Один з наших номерів доступний для людей з обмеженими можливостями.

номерів: ліжко, телевізор з плоским екраном, безкоштовний Wi-Fi, кондиціонер, сейф, холодильник, кабельне телебачення, телефон з міським та міжнародним доступом, ванна кімната з душовою кабіною або ванною, набір міні-парфумерії, фен (за запитом), махровий халат (за додаткову плату), тапочки, праска та прасувальна дошка (за запитом), балкон (не у всіх номерах), мінеральна вода в номері (0,33/чол.) в день заїзду.

Ми раді запропонувати нашим гостям безкоштовне паркування на території готелю.

Готель Оберіг ідеальне місце в Києві для проведення конференцій, тренінгів, семінарів, бізнес-зустрічей, презентацій і переговорів. До Ваших послуг конференц-зал, площею 32 м. кв з доступом до швидкісного Wi-Fi Інтернету, фліп-чарт, проектор, автоматичний екран. Місткість залу 15 осіб.

Наш тренажерний зал, укомплектований різноманітними тренажерами для новачків та професіоналів, а так само відео - та аудіо-устаткуванням, що створює відмінну атмосферу для тренувального процесу.

Наш затишний ресторан пропонує різноманітні страви української та європейської кухонь. Саме тут подаються сніданок "Шведська лінія".

Наш доброзичливий персонал допоможе Вам організувати все, що потрібно під час Вашого перебування: вони можуть придбати квитки на шоу, порадять найкращі торгові адреси і організують трансфер та екскурсії.

Часто задаваемые вопросы про Готель Оберіг :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля, Трансфер, Конференц зал
  • від 1380 грн. за номер

Ціни на проживання у Готель Оберіг

від 1380 грн. за номер

Фото Готель Оберіг

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Оберіг:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Оберіг:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Оберіг:
пр-т Валерия Лобановского, 25/16, Київ, Україна.
info@oberighotel.kiev.ua
+38 (044) 27044 66, +380503302787 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Оберіг на карте Київ
Гостиницы и отели в Києві

Ще готелі та пансіонати в Києві: