Кіностудія у Нежиловичах

Опис:

Зараз закинута кіностудія "Ніжеловичі" знаходиться в однойменному селі Макарівського району, Київської області. До Києва приблизно 70 км в бік Житомира. Збудований майданчик для кінозйомок був у 2003 році, на базі колишнього колгоспу. 

Тут є три основних локації: український хутір, турецька фортеця і невеличке місто кінця 19 - початку 20 століть. Все це створили художники-декоратори, не забувши оздобити віртуальне місто різними інфраструктурними об'єктами: магазинами, майстернями, банком, житловими будинками, фонтанами. . Монументальні на вигляд споруди - тимчасові декорації з фанери. Всередині навряд знайдеться щось цікаве. Серед інших локацій тут є також український хутір.

На студії в Ніжиловичах знімали такі фільми як "Кріпосна", "Щедрик", "Віддана”, "Исцеление любовью", "Пока станица спит", "Останній яничар" та інші.

Під час зйомок фільму "Віддана", у 2019 році, в головному павільйоні сталася пожежа. Після цього використання цього майданчика для зйомок припинилось і місцевість занепала. Проте колишній "сільській Голівуд" став популярною локацією для фотосесій та подорожей на вихідні. Проте наразі вільний вхід на територію майданчику закритий, через аварійний стан декорацій.

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири в Києві

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: