Музей «Становлення української нації»

Опис:

Музей «Становлення української нації» - це перший в Україні інноваційний музей історії, де минуле поєднується з сучасними технологіями.

Експозиції музею розташовані з тильної сторони монументу Батьківщина-Мати в головному корпусі Національного музею історії України у Другій світовій війні

Сучасний музей в Києві створили у 2019 році. Тут оживають славетні сторінки української держави. За 1,5-2 години Ви зможете ознайомитися з багатовіковою історією української нації. У музеї облаштовано 25 експозицій, які відтворюють сюжети з абсолютно реалістичними 3-D фігурами видатних постатей: королів та гетьманів, військових та вчених, артистів та спортсменів.

Всі експозиції зроблені на основі історичних досліджень та мають наукове обґрунтування. З музеєм співпрацювала велика команда вчених та експертів: історики, археологи, етнографи, скульптори, дизайнери.

В основі музею – історичні факти, спрямовані на пробудження національної свідомості українців, підняття самооцінки нації, відчуття гідності та патріотизму.

Страница в каталоге предприятий: Музей «Становление украинской нации»

Мапа:

Дивиться також:
Готелі та квартири в Києві

Відео про це місце:

Інші пам'ятки поруч: