База відпочинку «Криворіжець» розташована в курортному місті Бердянську. В 10 хвилинах їзди від бази знаходиться аквапарк, дельфінарій і зоопарк «Сафарі». У бази велика доглянута територія, двір вимощений тротуарною плиткою, організовані місця для відпочинку. Гості проживають у двоповерховому корпусі, кожен номер має свій окремий вихід у двір або на терасу.
Розміщення: номерний фонд готелю відпочинку складається з 18 номерів. Номери 2-х, 3-х і 4-х місцеві, з хорошим ремонтом, укомплектовані сучасними меблями. У кожному номері телевізор, вентилятор, туалет, душова кабіна, умивальник, гаряча і холодна вода. Нагрів води за допомогою бойлера.


Послуги та інфраструктура: на території бази є стоянка на 10 автомобілів, великий мангал, дитяча ігрова зона з пісочницею та гойдалками, батут, басейн, доступ до мережі Інтернет WI-FI, кафе-намет. Поруч з нами знаходиться лиман з сірководневими грязями і єдиний у місті берег відкритого моря. До всіх розваг 10 хвилин їзди на автомобілі.
Харчування: кухня для самостійного приготування їжі, також ви можете замовити трьох разове харчування за прийнятними цінами. Всі страви готуються з найсвіжіших продуктів.

Часто задаваемые вопросы про Криворіжець :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування
  • Вартість проживання від 150 грн. з людини на добу

Ціни на проживання у Криворіжець

Вартість проживання від 150 грн. з людини на добу

Фото Криворіжець

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Криворіжець:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Криворіжець:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Криворіжець:
ул. Некрасова, 54, Бердянськ, Україна.
Krivorojets@gmail.com, valeriyat4@i.ua
+380970500600 , +380964004098 , +380660075600 , +380933232112 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Криворіжець на карте Бердянськ
Пансионаты и базы отдыха у Бердянську

Ще готелі та пансіонати у Бердянську: