Еко-готель «Азовська полин» - сімейний готель на узбережжі Азовського моря, який знаходиться в Генічеській Гірці, в спокійній і тихій частині коси Арабатська Стрілка, в 5-7 хвилинах ходьби від піщаного пляжу.

Перевага готелю - його розташування не біля траси, відпочиваючим немає необхідності переходити жваву проїжджу частину, щоб дістатися до пляжу.

На території готелю є два басейни: дорослий басейн - 15 на 6 метрів, дитячий - 3,45 на 2,6 метра, зона відпочинку біля басейнів з шезлонгами, парасольками і навісами, кафе-їдальня, дитячі та ігрові майданчики, зоною мангала і барбекю (інвентар надається безкоштовно).

В «Азовської полину »проводиться безкоштовна дитяча анімація і різні розважальні заходи, конкурси, розвиваючі майстер-класи і т.д.

Новинки! У 2021 році в готелі з'явилися аромакомната і соляна кімната, після відвідування яких поліпшується самопочуття, зміцнюється нервова система, імунітет, очищаються легені і дихальні шляхи, знімається втома, з'являється енергія, бадьорість і легкість у всьому організмі. Перебування в них вже входить у вартість проживання.

Важливо! Готель проводить щоденну дезінфекцію приміщень для комфортного і надійного проживання, а велика територія готелю прекрасно розосереджують гостей на зони відпочинку.

Розміщення


Пропонується відпочинок в номерах категорії «Люкс» з розміщенням від 2 до 4 осіб.

Номер «Люкс»
У номері: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом ComFort Hard Plus, двоспальний диван або односпальне софа, телевізор, кондиціонер, холодильник, електрочайник, ванна кімната з душовою кабіною, індивідуальний балкон.

Надаються косметичні засоби (гель, мило, шампунь) постільні та лазневі приналежності, а також, рушники для шезлонгів біля басейнів на території готелю. На вікнах стоять москітні сітки

харчування


На території еко-готелю є їдальня з «домашньої» українською і європейською кухнею. Вартість харчування: триразове - 250 гривень в день, окремо - 80 гривень за сніданок, 100 гривень за обід, 100 гривень за вечерю. Харчування гостей організовано в декілька змін для виключення скупчення людей.

У кафе-барі можна замовити по меню страви і напої

Інтернет


У номерах і на всій території готелю безкоштовний Wi-Fi.

Послуги та інфраструктура


Користування басейнами, мангалом і зоною барбекю, дитячої та футбольної майданчиками, автомобільною стоянкою біля території, відвідування соляної і аромакомнати, оренда праски, фена, послуги виклику таксі, швидкої та медичної допомоги.

У радіусах 5 хвилинах ходьби є магазини, кафе, оренда квадрациклів, місцева бальнеологія. В межах 2,5 км знаходяться ринки, луна-парк, дельфінарій, аквапарк, сафарі-парк, школа серфінгу, банкомати, аптеки, дискотеки.

У 5 хвилинах ходьби розташована водолікарня «Гаряче джерело»

Часто задаваемые вопросы про Еко-готель «Азовська полин» :

  • Басейн, Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля

Ціни на проживання у Еко-готель «Азовська полин»

Ціни в 2021 році

Ціни вказані в гривні за номер на добу без харчування.

Номер

01.05-31.05

01.06-14.06

15.06-25.06

26.06-29.08

30.08-30.09

Люкс 2-4 місний

500-600

600-800

850-1200

1000-1350

600-800

Фото Еко-готель «Азовська полин»

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Еко-готель «Азовська полин»:

+ Додати відгук
Олег (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.23 Февраля 2022

Готель сподобався. Були у липні. Бассейни чудові, є навіси та шезлонги, поруч бар, де замовляли їжу та напої. Також пару разів корситувалися безкоштовно мангалом. Надавали шампура та решітку. Номера нові, та взагалі готель сам новий. Приїдемо знову у липні вже цього року.

Елена (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.29 Января 2022

Прекрасны новый отель с бассейнами, детской игровой комнатой, соляной и аромакомнатой. На территории есть бар и столовая. Люблю такого плана отели. Приедем еще.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Еко-готель «Азовська полин»:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Еко-готель «Азовська полин»:
с. Геническая Горка (Генгорка), ул. Полынная, 23, Геническая Горка (Генгорка), Арабатська стрілка, Україна.
azovpolin@gmail.com
+380973070305 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)

Еко-готель «Азовська полин» на карте Арабатська стрілка
Гостиницы и отели на Арабатській стрілці