"Мультидом" розташований у с. Стрілецька. До моря 400 метрів (5 хвилин ходьби).
У великих просторих номерах з усіма зручностями - душ, туалет, умивальник, вбудована шафа, нові меблі, телевізор, холодильник, кондиціонер. Перед кожним номером тераса з кухнею, столиком та лавою. Корпус 1-поверховий кам'яний. Гаряча та холодна вода цілодобово. Крім міні-кухонь у номерах Комфорт, є ще 2 кухні - для харчування у спільній їдальні та для самостійного приготування їжі. На великій території (0,8 га) - басейн 3,7 * 9 м, дитячий та спортивний майданчики (волейбол, баскетбол, міні-футбол, тенісний корт на одному полі), силові снаряди, місця відпочинку, стоянка для автомобілів (без доп .оплати). До послуг відпочиваючих більярд, настільний теніс, бадмінтон, м'ячі, дитячі ігри, невелика бібліотека, два мангали. На всій території є інтернет (Wi-Fi).
Прохід до моря вільний, на обладнаний пляж сусіднього пансіонату або «дикий» пляж. Пляжі довгі і широкі, піщане дно, з плавним зниженням глибини (1, 5-1, 7м на відстані 20-30 м від берега). Є вся відпочинкова інфраструктура (кафе, бари, атракціони, водні гірки, катання на «банані», парашуті-крило). Проте дуже нав'язливим сервісом район не пересичений і особливо підходить для сімейного відпочинку з дітьми та людям, які віддають перевагу спокійному відпочинку.
У 8 км від Стрілкового знаходиться водолікарня з унікальним термальним джерелом. Лікування широкого спектра захворювань, особливо органів опорно-рухового апарату. Можливі поїздки на озеро Сиваш із лікувальним брудом, термальне джерело, екскурсії до заповідника Асканія-Нова, на солоні озера. Прокат велосипедів за помірну ціну.
На бажання відпочиваючих надається харчування за додаткову плату 240 грн. на день, триразове (55-сніданок, 110-обід, 75-вечеря). Можливе 1-, 2-разове харчування. Також є можливість самостійного приготування їжі (кухня на території). Діти віком до 5 років приймаються безкоштовно без надання місця.
Розрахунковий час заїзду 12-00 год, виїзду 9-00 год. За узгодженням розрахунковий час може бути змінено на інше, прив'язане до транспорту.
При бронюванні передоплата 1 дня проживання на картку Приватбанку4149 6293 4387 8575 на ім'я Лягаєв А.М. У разі відмови від туру менше, ніж за 10 днів, передоплата не повертається.
Докладнішу інформацію Ви можете отримати за вказаними вище телефонами.

Часто задаваемые вопросы про Мультидом :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування

Ціни на проживання у Мультидом

Вартість відпочинку на сезон 2022 р., 1 чол/день, без харчування.
Низький сезон до 10 червня та після 27 серпня, вартість на 1 чол/день від 150 (Економ) до 200 грн (Комфорт)
Високий сезон 11 червня - 27 серпня, вартість 1 чол / день, без харчування:
Номер «Комфорт»; у номері душ, туалет, умивальник, телевізор, холодильник, кондиціонер. 2-місне розміщення 350 грн, 3-місне розміщення 290 грн.
Номер «Стандарт»; в номері душ, туалет, умивальник, телевізор, холодильник, кондиціонер. 2-місне розміщення 290 грн., 3-е місце 50% вартості.
Номер «Економ»; у номері телевізор, холодильник (барний), вентилятор. Кухня, душ та туалет на поверсі на 4 номери. 2-місне розміщення 200 грн, 3-е місце 50 % вартості
Номер «Економ» 4-5 місний; у номері душ, туалет, умивальник, телевізор, холодильник, вентилятор. Кухня, душ та туалет на поверсі на 4 номери. Ціна за номер: 650 грн.

Фото Мультидом

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Мультидом:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Мультидом:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Мультидом:
с. Стрелковое, ул. Береговая, 10/18, Стрелковое, Арабатська стрілка, Україна.
multidom@mksat.net
+380980522446 , +380978867724 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Мультидом на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: