Пансіонат «Валок» (Україна, Херсонська область, Генічеський район) знаходиться на самому березі Азовського моря в екологічно чистому місці на косі Арабатська стрілка, далеко від будь-яких населених пунктів і виробництв - тільки Ви, затишний пансіонат і море.

Час роботи пансіонату: з 20 травня по 30 жовтня 2021 року

Найкращим місцем відпочинку для дітей та їхніх батьків є наш пансіонат "Валок", так як у нас створені всі умови для відпочинку та оздоровлення Вас та Вашого дитини - свіже морське і степове повітря насичене йодом і лікувальними травами, найчистіше Азовське море, яке багате на мінерали, дитяча ігрова кімната з вихователем, де проводяться різні заняття та дитячі конкурси, дитячий спортивний ігровий майданчик на території пансіонату, прокат велосипедів та спортивного і звичайно ж смачне і корисне харчування в їдальні пансіонату.

З 2020 року в пансіонаті "Валок" побудовані Басейн 7.5 м х 11.5 м. єдицинський центр, запрошені досвідчені лікарі-консультанти.

Пляж пансіонату знаходиться в 50 метрах від спальних корпусів, і обладнаний навісами та парасольками від сонця, медичним та рятувальним пунктом, є пластикові шезлонги.

Спальні номери розташовані в 4-поверховому корпусі з балконом, кожен з видом на море, в одноповерховому корпусі та 2-поверхових дерев'яних котеджах. Номери типу "стандарт", "люкс" і "напівлюкс" мають всі необхідні умови для комфортного проживання - кондиціонери, ТБ, холодильники, постійну гарячу та холодну воду.
Кількість місць: 250 кафе "Рожевий фламінго", екзо-бар, літній бар з красивими дерев'яними альтанками на березі озера, дитячий ігровий та спортивний майданчик, волейбольне та футбольне поле на власному пляжі, біля морського берега, інфрачервона сауна, масаж, прокат велосипедів, риболовля та багато іншого .
Живлення - триразове.
На території є доступ до Wi-Fi
НОМІРНИЙ ФОНД
Головний корпус
«Стандарт» 2 місний .м
3-разове харчування
балкон
Дві ліжка АБО Двомісне ліжко
Холодильник
Телевізор
Кондиціонер

«Стандарт» 3-місний
У РОЗПОРЯДЖЕННІ ГОСТЕЙ: кімната 15 кв.м
3-разове харчування
балкон
Двомісне ліжко
Холодильник
Телевізор
Кондиціонер
Додаткове ліжко

«Стандарт» 1 місцевий
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОСТЕЙ:
кімната 11 кв.м. терасою
«Люкс»
У РОЗПОРЯДЖЕННІ ГОСТЕЙ:
двокімнатний номер 22 - 25 кв.м
окрема тераса
3-разове харчування
Посуд
Двомісне ліжко
Холодильник
Телевізор
Кондиціонер

«Напівлюкс»
У РОЗПОРЯДЖЕННІ ГОСТЕЙ:
однокімнатний 18 - 20 кв.м.
окрема тераса
3-разове харчування Посуд
Двомісне ліжко
Холодильник
Телевізор
Кондиціонер

Дерев'яні котеджі
«Напівкс»
У РОЗПОРОДЖЕННІ ГОСТЕЙ:
однокімнатний номер 18-20 кв.м .
3-разове харчування
Посуд
Дві ліжка АБО Двомісне ліжко
Холодильник
Телевізор
Кондиціонер

«Люкс»
У РОЗПОРІДЖЕННІ ГОСТЕЙ:[BR ]двокімнатний номер 22-25 кв.м.
3-разове харчування
Посуд
Двомісне ліжко
Холодильник
Телевізор

Часто задаваемые вопросы про Пансіонат Валок :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Приватний пляж, Прокат спорт. спорядження, Трансфер

Фото Пансіонат Валок

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Пансіонат Валок:

+ Додати відгук
Яна 17 Июня 2021

Хочу написать , реальный отзыв по поводу этого супер пансионата ( зона строго режима ) должны били отдыхать с 14 по 24 июня , но нас хватило на 4 дня, начну с питание , советская столовая с типа фуршетом, и с женщиной ( фрекен бок) которая посреди столовой становилась , и читала лекцию о том что нужно все доедать и если ты хочешь добавки или напиток , тогда ты должен брать свою грязную тарелку или стакан и туда все добавлять , выносить со столовой то что ты не съел нельзя. По поводу номера , у нас был люкс , про сам номер и крышу которая текла я молчу , но про Комаров которые роем залетали и не помогало ничего , скалапендры , пауки и главное змеи!!! Которые заползли соседям в номер !, на что администрация среагировала , сказав что это степная зона и все ок , мы приехали с собакой , так как на сайте было указано что разрешено отдых с животными ( собака не агрессивная , и даже катала маленьких детей ), с нас начали требовать деньги за собаку , которая никому не мешала ( по с равнению со змеями и комарами ),по поводу машин , на территории возле номера ставить нельзя, хотя остальные отдыхающие так делают и там есть места для парковки возле номера , в столовой постоянно тераризировала администрация , от том что мы не дисциплинированные , а других отдыхающих которые не подчинялись режиму они называли « конченными западенцами», когда человек приезжает на отдых за 20.000 тисяч на 10 дней , он не должен подчиняться и забивать голову , дурацкими правилами строгого режима , любой адекватный человек хочет просто приехать отдохнуть и получить позитивные емоции, в этом месте это просто не реально. Когда мы поняли что не сможем полноценно отдохнуть , мы решили покинуть это чудо место , и спросили по поводу возврата денег за питание , по скольку Еду на нас бы не готовы , на что директор сказала что деньги она не возвращает , хотите можете сидеть и теперь это все дальше !Единственные , гостеприимные были солдаты на КПП.S . Спасибо большое, за испорченный отдых ! Желаю Вам таких же отдыхающих как и Вы заслуживаете !

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Пансіонат Валок:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Пансіонат Валок:
с. Стрелковое 53-км Арабатской стрелки, Стрелковое, Арабатська стрілка, Україна.
valok-more@ukr.net
+38 (056) 37172 72, +380968453273 (Kyivstar), +380660748823 (Vodofone), +380675607139 (Представитель в Киеве) (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Пансіонат Валок на карте Арабатська стрілка
Пансионаты и базы отдыха на Арабатській стрілці

Ще готелі та пансіонати на Арабатській стрілці: