Будинок розташований поблизу джерела «буркут»- цілющою мишьяковистой води, поруч є магазин(2 хвилини), до центру 20 хвилин пішки.
Виходячи з дому Ви побачите неймовірні пейзажі, відразу за будинком вже починаються гори, де Ви знайдете стежки до рясних кущів малини, ожини, чорниці, уздовж стежок можна назбирати багато грибів і запашних цілющих трави до чаю.
Вас чекає:
· затишна хата, смачна закарпатська кухня і гостинні хазяева
· можливість відвідувати ванни і масажі за дуже приємну вартість
· цілюща вода з найближчого джерела
· відпочинок серед автентичної атмосфери закарпатського села
· свіже карпатське повітря, прекрасні краєвиди, прогулянки по гірських стежках і купання в гірських річках
Є можливість знімати кімнату(кількість місць-3), або займати весь будинок, санвузол та кухня на 2 кімнати, за домовленістю - забезпечення харчуванням.

Часто задаваемые вопросы про ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ :

  • Харчування
  • Від 100 грн.за 1 чол.

Ціни на проживання у ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ

Від 100 грн.за 1 чол.

Фото ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВА...

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ:

+ Додати відгук
Олександр (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.2 Августа 2019

Дуже радий що знову цього року відпочивав "ЗЕЛЕНІЙ ХАТІ". Якщо сказати спершу про те що не сподобалося то немає що й сказати. А якщо в двух словах сказати що сподобалось, то сподобалось все. А саме: гостині господарі Роман та Люба, досить комфортні умови проживання адже є всі зручності так само як і в готелі, тоб то душ з гарячою та холодною водою, газова плита, холодильник пральна машина, також є ВАЙФАЙ ітп. Виходячи з будинку зразу можна побачити чудові краєвиди карпатських гір, а піднявшись трохи в гору можна набрати справжньої чистої та корисної мінеральної води. А ще зозяйка готує дуже смачні різноманітні гуцульскі страви, радив би вам скуштувати Богруш. Отже підсумок. У цьому короткому коментарі не можу описати всіх позитивних емоцій які я отримав відпочиваючи в "ЗЕЛЕНІЙ ХАТІ". Але як то кажуть краще один раз попробувати ніж сім раз почути, отже приїздить на відпочинок до "ЗЕЛЕНОЇ ХАТИ" не пошкодуєте адже ваш відпочинок буде ФАЙНИМ!

Олександр Філончук (Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.)Підозрілий коментар: Написаний з однієї ip адреси.9 Февраля 2019

Чудовий відпочинок, добрі та гостинні господарі, смачна гуцульська кухня, справжня чиста природня мінеральна вода, чудова та дуже красива природа карпатських гір та річки ЧОРНА ТИСА. В цьому короткому відгуку не передати всіх емоцій які я отримав відпочиваючи в Карпатах, тому будете в Квасах раджу зупинятися в "ЗЕЛЕНІЙ ХАТІ" не пошкодуєте ваш відпочинок буде файним!

Вера 27 Октября 2017

Уже два года отдыхали в Квасах у Любы и Ромы! Первый раз ехали, не зная куда. Второй раз уже целенаправленно. Нам все очень понравилось...чудесная семья, чистый и просторный дом. А какая локация - это просто чудо! Посмотришь в окно-горы, выйдешь во двор -горы, рядом несколько минеральных источников, чуть выше подняться куча грибов (нашли большой белый гриб - два дня ели:-)) И самое главное тут слышно только природу, а не гул машин...P.S. подъезд к дому есть.
В доме есть все условия для комфортного проживания. Мы приезжали с дочкой, первый раз ей было 1,2 года, второй раз уже 2,2 года и мы получили кучу положительных эмоций и от гор, и от людей, с которыми мы общались!
Спасибо вам! Вера, Денис, Катюша!

Наталія 27 Июля 2017

Відпочивала в липні місяці, мене мали посили в Зеленій хаті,(де Люба і Роман), а поселили в хаті батьків, а там дуже весело: прохідна кімната, а в іншій кімнаті живе подружжя, ні вийти, не роздягнутися, ні переодягнутися. В кімнаті працює 2 холодильника: спати не можливо, ще й насос в ванній кімнаті гуде, короче весело. Хозяєва лізуть скрізь куди потрібно і не потрібно. Да, і ще в цій хаті живе донька з внучкою, тож вечером до Вас може ще навідатися мала, а отже відпочити немає можливості. Гроші за машину взяли відразу, коли приїхала з вокзалу в розмірі 100 гривень, хоча їхати 15 хвилин. Обіцяли, що назад відвезуть на машині до вокзалу і платити не потрібно, але в день відїзду довелося заплатити ще 100 гривень. За 200 гривень за таксі можна приїхати з Києва в Кваси поїздом. Тож вирішувати Вам. Приємного відпочинку.

Відповідь для Наталія ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ 1 Августа 2017

Здравствуйте. Зачем писать плохой отзыв о "Зеленій Хаті", если Вы там не жили. Вам предложили замену, по каким-то Вашим причинам. Вы сами согласились. И высказываете претензии к "Зеленій хаті". Это не верно.

Ольга 2 Июля 2017

Были в Квасах в конце июня. Отдохнули просто прекрасно, красивейшая природа и горы неимоверные. В лесу много грибов и ягод. Незабываемый местный колорит. Хозяева очень гостеприимные и приветливые люди - чувствовали себя одной семьей. Хозяйка Люба очень радушная и очень вкусно готовит. Мы попробовали много национальных блюд. Всем рекомендуем это место

Ирина, Георгий 23 Октября 2016

Уютный чистый домик в самом красивом месте Закарпатья!!! Причем на каждом углу бьет источник с целебной минеральной газированной! водой! Хозяева "Зеленой хаты" - Роман и Люба - приветливые молодые люди - очень тепло встречают гостей, и если вы захотите питаться у них, то попробуете много вкусных закарпатских блюд, профессионально приготовленных хозяйкой. Нам очень понравилось отдыхать в этой радушной веселой семье, и мы с радостью поддерживаем с ними отношения в надежде еще не раз здесь побывать!!!

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ:
ул. Береги дом 831, Кваси, Україна.
georg.gis@gmail.com
+380682573149 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
ПРИВАТНИЙ СЕКТОР "ЗЕЛЕНА ХАТА", КВАСИ на карте Кваси
Частный сектор и мини-пансионаты в Квасах , Дома в Квасах

Ще готелі та пансіонати в Квасах: