Тут ви відпочинете від міської суєти і вдосталь насолодитися спілкуванням з природою, не відмовляючи собі в комфорті. На березі Печенізького водосховища в тихому і спокійному місці, можна весело провести час з друзями, відпочити з сім'єю або провести будь-які корпоративні заходи. Зручні та просторі двох-, тримісні номери з усіма зручностями дозволяють одночасно розмістити до тридцяти відпочиваючих. Поїсти запрошуємо в ресторан на території готелю, де кухарі приготують для вас страви домашньої або професійній кухні. Тандир і мангал дають можливість скуштувати шашлик з ароматом димку. Якщо ви хочете провести в «Martova Laguna» святковий захід, вашій увазі буде запропоновано банкетне меню. Поспілкуватися з друзями краще всього в затишних землянках з каміном або у відкритих альтанках на свіжому повітрі, в будь-якому випадку приємна атмосфера і незабутні враження вам гарантовані. Приїхавши в «Martova Laguna», ви зможете порибалити або пополювати, побачити справжню сільську життя, вируючу навколо, щоб відволіктися від повсякденних турбот і відпочити душею. Зрозуміти, що таке справжній релакс, вам допоможе банно-оздоровчий комплекс готелю «Martova Laguna». Тут є і басейн з морською водою під відкритим небом, справжня російська лазня, і навіть чавунна купіль з трав'яними настоями, де ви відчуєте ні з чим не порівнянні відчуття! Ми чекаємо вас в готельному комплексі «Martova Laguna» круглий рік і гарантуємо комфорт та індивідуальний підхід кожному гостю. Адже все, що ми робимо, - робимо для вас щиро і з любов'ю!

Часто задаваемые вопросы про martova laguna :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Харчування
  • 650 грн 3-місний номер

Ціни на проживання у martova laguna

650 грн 3-місний номер

Фото martova laguna

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про martova laguna:

+ Додати відгук
Григорий 14 Июня 2017

Лесные глубины с возможностью по-настоящему поохотиться не так уж часто встретишь. В этом плане база нашу компанию порадовала, а в свободное время детвора наша радостно плескалась в бассейне с морской водой и глаза горели от счастья. Рекомендую

Данил 1 Сентября 2016


Хорошая база, номера уютные и кухня хорошая, правда пляж далеко, но есть бассейн, в нем тоже можно купаться, тем более что вода в нём морская и, в общем, было комфортнее чем на пляже, потому что рядом всегда были официанты.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка martova laguna:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон martova laguna:
Харьковская обл. Печенежский р-н с. Мартовое ул. 1 Мая дом 12 , Харків, Україна.
webstudio.fof@gmail.com
+380501604571 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
martova laguna на карте Харків
Пансионаты и базы отдыха в Харкові

Ще готелі та пансіонати в Харкові: