Готель відкрився в 2016 році. Нова пятиповерхова будівля порадує Вас своїм інтерєром. Готель розташований на самому узбережжі в 30 м від моря і має дуже вдале розташування – далеко від галасливих дискотек і барів, що зробить Ваш відпочинок тихим і спокійним, і одночасно в 5-7 хвилинах ходьби до розважальних комплексів, що не змусить Вас довго добиратися до місць, де Ви зможете повеселитися.
У нашому готелі Ви можете розташуватися в номерах класу Люкс, так і в номерах класу Стандарт. Всі номери незалежно від класу укомплектовані новими комфортабельними меблями, оснащені кондиціонером, холодильником, телевізором, сейфом. Покриття підлоги ковролін і кахель. У всіх номерах є балкон, тому Ви зможете насолодитися прекрасним видом на море в номерах класу Люкс і знайти умиротворення від казкового шуму хвиль.
На території готелю є невеликий дитячий майданчик з екологічно чистого матеріалу – дерева.
На території ведеться відеоспостереження і цілодобово знаходиться охоронець.

Діти до 5 років за бажанням гостя проживають безкоштовно без надання місця.
Проживання з тваринами заборонено.
Щодня проводиться прибирання.

Приготування їжі в номері з використанням своєї побутової техніки (мультиварки, пароварки тощо ) заборонено. Дякуємо за розуміння.

В номерах класу Люкс є фен і чайник з посудом.

При проживанні в номерах класу Стандарт за необхідності Ви можете скористатися феном, праскою і чайником, який дадуть Вам на ресепшені або взяти свій.

Час заїзду у 14: 00, час виїзду до 12: 00.
При бронюванні номера вноситься передоплата в розмірі 30% вартості номера за весь період проживання. При поселенні проводиться повна оплата за весь період проживання враховуючи суму передоплати.
Всі деталі можете уточнити у адміністратора за телефоном

Часто задаваемые вопросы про Авантаж :

  • Дитячий майданчик, Знижки для дітей
  • Вартість номерів від 500 грн, у травні і вересні знижки на номер 30-50% при бронюванні номера і внесення передоплати заздалегідь. Діти до 5 років за бажанням гостя проживають безкоштовно без надання місця.

Ціни на проживання у Авантаж

Вартість номерів від 500 грн, у травні і вересні знижки на номер 30-50% при бронюванні номера і внесення передоплати заздалегідь. Діти до 5 років за бажанням гостя проживають безкоштовно без надання місця.

Фото Авантаж

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Авантаж:

+ Додати відгук
Елена 23 Июня 2017

Отдыхали в отеле в 2016 году. Очень понравилось. Чистые номера. Просторно. Уборка ежедневная. Персонал приветливый. Панорамные окна с видом на море очень порадовали. Во время жары лежишь на кровати под кондишеном, а ощущение что с пляжа не уходил.
Пляж в двух шагах от отеля.
Спасибо за комфорт.

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Авантаж:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Авантаж:
ул. Школьная, 59Б, Залізний Порт, Україна.
avantage.zp@gmail.com
+380994709939 , +380677960394 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Авантаж на карте Залізний Порт
Частный сектор и мини-пансионаты у Залізному Порту

Ще готелі та пансіонати у Залізному Порту: