Міні-готель «Сонька» розташований в центрі Сонячного району Затоки і являє собою сучасний 2-х поверховий будинок (2016-го року побудови), яке обладнано комфортабельними номерами (10 номерів) з усіма зручностями.

В крокової близькості від міні-готелю «Сонька» (Затока) розташовані різні магазини та торгові намети. Якщо Вам буде потрібен більш широкий вибір товарів, то Ви можете відвідати супермаркет «Таврія В» або центральний ринок Сонячного району Затоки, які розташовані в декількох хвилинах ходьби від міні-готелю. ЖД станція «Сонячна» і зупинка маршрутних таксі також знаходяться в крокової близькості міні-готелю, ближче до морського узбережжя розташовані різні кафе, бари, нічні клуби, атракціони для дітей і т. д. Дістатися до них – справа 5-ти хвилин.



Відстань до пляжу 300 метрів. Пляж широкий з чистим дрібним піском. Морське дно піщане і пологе, що ідеально підійде для відпочиваючих з дітьми. На пляжі в достатку продають солону і вялену рибу, пиво і прохолодні напої, варену кукурудзу і т. д. Є можливість покататися на водних мотоциклах, гірках і квадрациклах.


Номери/Правила та умови проживання
Кожен номер міні-готелю «Сонька» (Затока) розрахований на проживання до 3-х осіб і обладнаний необхідними меблями, ліжками, кондиціонером, телевізором і холодильником. Душ (гаряча і холодна вода – цілодобово) і туалет також знаходяться в номері.



При оренді номера на термін від 10 днів надається безкоштовна поїздка на екскурсію в Білгород-Дністровську фортецю або на ринок «7 кілометр» (туди і назад).

Часто задаваемые вопросы про Сонька :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Кондиціонер, Екскурсії, дозвілля

Фото Сонька

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Сонька:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Сонька:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Сонька:
станция Солнечная , Солнечная, Затока, Україна.
fedoseev.andrey@ukr.net
+380967932055 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Сонька на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: