Гостьовий будинок Світлячок розташований в одній хвилині ходьби від широкого піщаного пляжу. Море в цій частині Будакській коси особливо чисте, про це свідчать зграйки дельфінів, які часто припливають на косу поласувати рибкою.
Два нових корпусу і всього 11 затишних номерів з терасами для отдиха.Криша одного з корпусів плоска, з шезлонгами, сморской панорамою.
У першому корпусі всього 4 номери, 3-х і4-х місні номери з усіма зручностями ( сучасні меблі, душ, санвузол, холодильник, кондиціонер, телевізор).
У другому корпусе2-х.і 3-х. місні номери "економ" класу (сучасні меблі, телевізор, холодильник, вентилятор, санвузол на 2 номери) .І 3-х місні номери (сучасні меблі, санвузол, кондиціонер, холодильник, телевізор). В цьому корпусі душі з гарячою водою цілодобово розраховані на 3 номери.
У всіх номерах та місцях відпочинку гостьового будинку працює WiFi інтернет.Для самостійного приготування їжі є 2 кухні з усім необхідним посудом.
На території красивий фонтан, ставок з водяними ліліями, мангал, дитячий майданчик з пісочницею та горкой.Стоянка для автомобілів в 50-ти метрах від будинку.

Часто задаваемые вопросы про Гостьовий будинок "Світлячок" :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик
  • 180 - 300 грн з людини на добу

Ціни на проживання у Гостьовий будинок "Світлячок"

180 - 300 грн з людини на добу

Фото Гостьовий будинок "Світлячок&q...

 
Адреса і телефон Гостьовий будинок "Світлячок":
Будакская коса, ул. Приморская, Будакская коса, Затока, Україна.
lana.maslva56@gmail.com
Viber+380973508932 , +380978109531 , +380503168204 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Гостьовий будинок "Світлячок" на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: