Villa «Lilia» знаходиться у сучасному українському сонячному курорті Затока і стане кращим вибором для Вашого відпочинку і роботи! Бездоганний сервіс, вдале розташування Villы і сучасні технології створять незабутні враження про Ваше перебування в Затоці! Побудована в 2004 році і нещодавно реконструированна, Villa Lilia відповідає високим стандартам гостинності. Вдале розташування Villa Lilia на підїзній дорозі Затоки забезпечує вільний підїзд і невимушену атмосферу відпочинку.
Тихий, сімейний відпочинок надає вам наша Villa Lilia, яка знаходиться за адресою: смт Затока, ст. Дружба, вул. Дружба 578. Наша Villa знаходиться з боку моря і відстань до моря становить 50м.
Нашим гостям ми пропонуємо 17 комфортабельних номерів в одному корпусі і 8 номерів у другому абсолютно новому корпусі, збудованому в 2016 році. Кожен номер чудово оформлений в сучасному стилі, де ви дійсно зможете відчути комфорт. Всі номери обладнані: двоспальними ліжками, ванною кімнатою з душовою кабіною. Додаткове місце - крісло-розкладачка. Сучасний інтерєр, нова сантехніка та меблі, доступ в інтернет, телевізор, холодильник, кондиціонер, словом, все, що потрібно для повноцінного відпочинку.
В нашій Ville Lilia є окрема кухня загальною площею 40 м. кв. з усім необхідним для самостійного приготування їжі. Також на території є кафе, де можна замовити смачне і недороге комплексне харчування.
На території Villa Lilia є: стоянка для машишы, майданчик для відпочинку, мангал, дитячий майданчик. Вся територія покрита Wi-Fi-інтернетом і відеоспостереженням для вашого безпечного відпочинку.
Проїзд до Villa Lilia дуже зручний - при проїзді з Одеси чи Білгорода-Дністровського Вам необхідно знайти ділянку №578 - він розташований недалеко від дороги. Маршрутні таксі відправляються з Одеси від залізничного вокзалу Водій підкаже Вам, де виходити.
На електропоїзді Вам необхідно виходити на станції Дружба. При завчасному попередженні про Ваш приїзд ми можемо зустріти Вас і доставити в міні-готель як від станції Дружба, так і з Одеси.
Можлива організація екскурсій у Білгород-Дністровську фортецю, центр вина Шабо, Одесу, риболовля та інші розваги.
Умови бронювання:
1. Попереднє узгодження по телефону з адміністратором про терміни і вартість проживання.
2.Гарантоване після отримання передоплати за одну добу проживання.
3. Анулювання бронювання проводиться за 10 днів до заїзду, у випадку не дотримання цього часового проміжку ваша оплата утримується.
4. При достроковому від'їзді - утримується вартість проживання за добу.
Умови реєстрації та поселення:
1. При поселенні надати паспорт.
2. Повний розрахунок проводиться в момент поселення.
3. Розрахунковий час до 11:00, час поселення з 13:00 за київським часом.
Villa Lilia — це вдалий варіант недорогого і комфортного проживання в приватному секторі Затоки! Ми дбаємо про своїх гостей і завжди відкриті до спілкування. Зауважте: Якщо у Вас виникли якісь питання, можете обговорити з нашими адміністраторами. Або скористатись формою звязку.
Привітність та гостинність, яку ми гарантуємо, що дозволить гостям приємно провести літній відпочинок! Будемо раді Всім!!!

Часто задаваемые вопросы про Villa Lilia :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Дитячий майданчик, Харчування, Паркування, Екскурсії, дозвілля

Фото Villa Lilia

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. Подписчиков: 4

Відгуки про Villa Lilia:

+ Додати відгук
Таня 18 Июля 2018

Дуже сподобалось,
Рекомендую всім👍😃

Александра 6 Августа 2017

Отдыхали в Затоке в 20-х числах июля 2017 г. Вилла Лилия очень нам понравилась. Во-первых чистые номера, уютные, домашние. Новая сантехника, горячая вода, место для глажки... Во-вторых, своя столовая, где очень вкусно кормили! Наши дети ни разу не отказались от еды!!! Кроме того, есть кухня со всем необходимым, начиная от спичек для газовой плиты (хотя есть еще и электрическая и микроволновка) и заканчивая таким количеством приборов и тарелок, что вместе готовить могут много хозяек. В-третьих, задний двор - тихий, тенистый, простор для малышей обеспечен. Есть и качели и горочка. Почитать книгу, пока малыш играет, реально! Даже есть место, где можно взять с собой на пляж надувной круг или маленький надувной бассейн для малыша! В-четвертых, стоянка для машины, место для жарки шашлыков, короче говоря, всё, что нужно для отдыха! Я отдохнула душой и телом от всех домашних дел! Спасибо Лилии и ее помощникам!!!

olehmart 28 Мая 2017

Забронювавши даний готель, я отримав на наступний день повідомлення про предоплату, яку потрібно було внести на протязі 3 днів, хоча на сайті де бронював можна було безкоштовно скасувати на протязі більше 2 тижнів.
Я був готовий все оплатити, але вказав адміністрації на те що потрібно всюди писати що предоплата вноситься на протязі 3 днів. Отримав дуже наглу відповідь. Через що і скасував бронювання. Якщо вони собі позволяють балакати з клієнтом так ще до того як він приїжджає, тоді навіть не знаю яке відношення в готелі.
Однозначно не рекомендую!

Юлия 27 Апреля 2017

Стоимость проживания для 2-х взрослых и 2-х детей (3 года) с 03.07 по 13.07?

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Villa Lilia:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Villa Lilia:
ст. Дружба, ул. Дружба 578, Солнечная, Затока, Україна.
+380632423241 Лилия (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Villa Lilia на карте Затока
Частный сектор и мини-пансионаты у Затоці , Коттеджи и виллы у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: