Запрошуємо Вас провести відмінний відпочинок в найбільш екологічно чистій зоні Затоки, розташованої на станції Лиманської! Поруч знаходиться Дністровський лиман, повітря завжди чистий, а море хвилюється так приємно!

Пропоную дуже затишний і комфортний дачний будиночок! В ЦЬОМУ РОЦІ СДАЮ ТІЛЬКИ ПОВНІСТЮ БУДИНОЧОК НА 6-7 МІСЦЬ без підселення.
Він включає 3 кімнати, велику кухню, санвузол, веранду і альтанку. Будиночок розрахований на одну велику родину, тобто на 6-7 чоловік.

Перша кімната вміщує 2-3 чоловік. В кімнаті є двоспальне ліжко, підліткова ліжко і телевізор. Кімната під ключ.
Дві суміжні кімнати розраховані на 4-5 місць. У суміжній кімнаті є двоспальний диван і шафа, в другій кімнаті є широке двоспальне ліжко і телевізор. Кімнати також під ключ.
Також є велика кухня з усім необхідним для приготування їжі: холодильник, плита, посуд, питна вода, газ, столик для обіду.
Для душевного спокійного відпочинку є веранда з боку лиману, де завжди можна розслабитися і насолоджуватися свіжим чистимо повітрям з лиману. Веранда оснащена всім необхідним.
Санвузол роздільний, знаходиться в окремому приміщенні біля будиночка. В душі цілодобова подача гарячої води, туалет міського типу, в ньому часто і регулярно проводиться прибирання.
Двір закритого типу, є вихід на лиман. У дворі велика альтанка, є мангал, парковка.

Від нас до моря близько 5-6 хвилин пішки, а до лиману буквально пара хвилин. У двох хвилинах ходьби перебувати продуктовий магазинчик. Розважальний центр в 10-12 хвилин спокійної прогулянки. Розважальний центр включає базарчик і магазинчики, аптеки, луна-парк, кінотеатр, кафе, ресторани і безліч інших розваг для дорослих і дітей. Ціна обговорюється особисто з господарями. Бронювання за одну добу проживання. У разі відмови приїзду з вини відпочиваючих задаток не повертається!


Бажаємо вам приємного відпочинку!

Часто задаваемые вопросы про Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці :

  • Телевізор, Інтернет, Паркування
  • Ціна за домовленістю, з огляду на розміщення, період відпочинку, вік діток. Так що телефонуйте ми все обговоримо, чи кидайте свої номери телефонів та ми Вам зателефонуємо і обговоримо все інтірісующіе Вас питання.

Ціни на проживання у Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці

Ціна за домовленістю, з огляду на розміщення, період відпочинку, вік діток. Так що телефонуйте ми все обговоримо, чи кидайте свої номери телефонів та ми Вам зателефонуємо і обговоримо все інтірісующіе Вас питання.

Фото Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці:
ст Лиманская , Лиманский, Затока, Україна.
thigelka@gmail.com
+380931125016 , +380965722095 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Будиночок на 6-7 чоловік в Затоці на карте Затока
Дома у Затоці

Ще готелі та пансіонати у Затоці: