Готельний комплекс «Вагнес» пропонує відвідувачам двох-, трьох - і чотиримісні номери – зручні та сучасні. А також апартаменти високого рівня комфортності – «напівлюкс» і «покращений стандарт».

Ми пропонуємо двох-, трьох - і чотиримісні номери, комфортабельні та сучасні.

Усі номери являють собою затишні кімнати, дбайливо обладнані для наших гостей. Обовязково є ванна кімната – у спекотні дні ви завжди можете знайти бажану свіжість, прийнявши холодний душ. Телевізор з безліччю кабельних каналів забезпечить приємне дозвілля, як дорослим відвідувачам нашого готелю, так і дітворі. Зона безкоштовного Wi-Fi доступ до швидкісного інтернету допоможе приїхав у відрядження діловим людям.

Різні перші і другі страви здивують своєю аппетитностью і смаковими характеристиками. Навіть якщо ви недавно обідали то ніщо не заважає зайти до нас із діточками і покуштувати особливі десерти від нашого шеф-кухаря або просто випити кухлик відмінного чаю або кави.

Часто задаваемые вопросы про Готельний комплекс Вагнес :

  • Басейн, Вигоди в номері, Баня/Сауна, Телевізор, Інтернет, Харчування
  • Ціни на номери в Вагнесе починаються від 300 грн для категорії «Економ» з двома односпальними ліжками. Ціна за номер «Стандарт» в ГРК Вагнес – 400 грн. Ціна номера «Напівлюкс» – 500 грн.

Ціни на проживання у Готельний комплекс Вагнес

Ціни на номери в Вагнесе починаються від 300 грн для категорії «Економ» з двома односпальними ліжками. Ціна за номер «Стандарт» в ГРК Вагнес – 400 грн. Ціна номера «Напівлюкс» – 500 грн.

Фото Готельний комплекс Вагнес

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готельний комплекс Вагнес:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готельний комплекс Вагнес:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готельний комплекс Вагнес:
пгт. Стрижавка, ул. Киевская, 17, Вінниця, Україна.
+ 380964399265 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готельний комплекс Вагнес на карте Вінниця
Гостиницы и отели в Вінниці

Ще готелі та пансіонати в Вінниці: