Фенікс - нова готель високого класу, розташована у мальовничому куточку далеко від міського шуму. Відвідавши наш готель, Ви поринете в світ класичної елегантності і сучасної розкоші. А персонал забезпечить Вам максимально комфортні умови проживання та приємну атмосферу.
ДО Вінниці приїжджають подивитися на памятні місця та архітектурні памятки, в тому числі на «Мури» - те, що залишилося від домініканського та єзуїтського монастирів. Крім того, у Вінниці єдиний в країні і найбільший в Європі плаваючий фонтан – Рошен, сучасне диво.
Одним з кращих готелів у Вінниці є «Фенікс». Це вісімнадцять нових номерів високого класу за доступну ціну. Це місце, куди хочеться повертатися. Розташований «Фенікс» далеко від шуму міста, у мальовничому місці, на яке можна спостерігати у вікно.
Готельні номери виконані в класичному стилі, який не дратує і нічого не навязує. Є все необхідне, щоб мати можливість приємно провести вільний час в номері. На першому поверсі готелю працює затишний камерний ресторанчик, де можна скуштувати найкращі страви української та європейської кухні.
Нерідко в місто приїжджають, щоб працювати. У цьому випадку «Фенікс» надає конференц-зал, в якому можна успішно проводити презентації, конференції, тренінги, ділові переговори. У ньому можуть вміститися до 30 осіб. Крім того, якщо Ви шукайте хороший
спортзал у Вінниці, то тут є тренажерний зал для тих, хто хоче підтримувати спортивну форму.

Часто задаваемые вопросы про Готель Fenix Town :

  • Вигоди в номері, Телевізор, Інтернет, Кондиціонер, Харчування, Паркування, Конференц зал

Фото Готель Fenix Town

Підписка на коментарі - вам буде надіслано листа з підтвердженням email адреси. 0

Відгуки про Готель Fenix Town:

+ Додати відгук

Написати відгук:

Ваше ім'я:

Ваша оцінка Готель Fenix Town:
Ваш відгук :

 
Адреса і телефон Готель Fenix Town:
Объездное шоссе, Зарванцы, ул. Хлебная, 15, Вінниця, Україна.
+380688236490 , + 380634157243 , +38 (0432) 6042 70, +380949051270 , +380634157243 (Будь ласка, повідомляйте, що ви телефонуєте з сайту rest.guru.ua)
Готель Fenix Town на карте Вінниця
Гостиницы и отели в Вінниці

Ще готелі та пансіонати в Вінниці: